De villa van René Froger staat te koop op Funda

De Noord-Hollandse plaats Blaricum staat natuurlijk bekend als een plek met mooie huizen voor nog mooiere prijzen. Ook de woning van zanger René Froger en zijn vrouw Natasja is daar geen uitzondering op. Alweer een tijdje geleden brachten de twee naar buiten dat ze toch wel opzoek zouden gaan naar een ander huis, zeker nu alle kinderen het huis uit zijn.

Villa René Froger

De vrijstaande villa heeft namelijk een woonoppervlakte van 629 m2 en een algemeen perceel van maar liefst 6476 m2. Dat is veel ruimte om te vullen als je maar met z’n tweeën bent. Goed nieuws dus voor als je op zoek bent naar een prachtige villa in Blaricum.

De miljoenenvilla in Blaricum heeft maar liefst negen kamers

Maar hoe ziet deze miljoenenvilla er dan uit? Het is een enorme villa met twee woonlagen. Het huis heeft in totaal negen kamers waarvan maar liefst vijf slaapkamers. Daarnaast zijn er vier badkamers, een buitenzwembad, tennisbaan, huisbioscoop, gym en een sauna. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is er ook nog een kantoorvilla met tuinhuis te vinden. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen gebruiken om je eigen bed & breakfast te beginnen of om je vrienden uit te nodigen in de zomervakantie. Om de villa heen ligt de prachtige tuin, aangelegd door bekende tuinman Robert Verlinden.

René Froger villa Funda

Op de tweede woonlaag is nog een dakterras te vinden en op de begaande grond ligt een overdekt en zelfs verwarmd terras. Dat is al helemaal ideaal want hier kun je dus het hele jaar door van genieten. Op de begaande grond van de villa is een aparte trap te vinden die je rechtstreeks naar het souterrain brengt. Hier vind je een ruime hal met de garage, berging, huisbioscoop en gigantisch grote gym. En voor de hoge nood is er ook nog een toilet te vinden.

Het interieur is écht Froger

Fans van de zanger of mensen die bekend zijn met de programma’s over de familie weten vast wel wat we bedoelen als we stellen dat het interieur écht Froger is. Het kleurenthema lijkt op de Funda foto’s nog een grijs met paars te zijn maar daar kan je als nieuwe eigenaar natuurlijk zelf je draai aan geven. De verkoopprijs is afhankelijk van de bieder, maar toch zal je echt wel rond de vijf miljoen moeten hebben liggen om dit pareltje in handen te krijgen. De villa is gelegen aan de Koningin Wilhelminalaan 3 te Blaricum.

Interieur villa René Froger

Lijkt deze villa van René Froger jou nou echt de moeite waard? Ga naar de website van BekendeBuren voor meer foto’s.