Modeshow of autoshow

Tijdens de onthulling van zijn nieuwste collectie, besloot Ralph Lauren zijn collectie exclusieve bolides mee te nemen. In New York was de pers afgelopen dinsdag voor het eerst getuigen van zijn – tot op heden – redelijke geheime en onbekende collectie. Dat het hier een van ’s wereld grootste en meest exclusieve collecties betreft werd meteen duidelijk. De foto’s tonen hele zeldzame bolides in topstaat.

Zo was er een Ferrari 250 GTO te zien, twee Ferrari Testarossa’s, een Mercedes Benz SL300 Gullwing en nog een aantal andere pareltjes. Het feit dat Ralph Lauren bereidt is om zijn auto’s te tonen aan een bende ‘vreemdelingen’, vinden wij erg gedurfd. Als er een toffe verzameling te zien is, dan zijn wij er als de kippen bij. Check de foto’s en bepaald zelf wat je ervan vindt. Komt de collectie in de buurt van deze vette verzameling?

Autocollectie Ralph Lauren MAN-MAN 2 Autocollectie Ralph Lauren MAN-MAN 3 Autocollectie Ralph Lauren MAN-MAN 5 Autocollectie Ralph Lauren MAN-MAN 6 Autocollectie Ralph Lauren MAN-MAN_-6 Autocollectie Ralph Lauren MAN-MAN 4