Een (niet zo) stille hint van Netflix

Het Social Media team van Netflix kreeg via Twitter de vraag wanneer het vijfde seizoen online zou verschijnen. Er volgde een opvallend antwoord:

Prison Break

Prison Break volgt het verhaal van Micheal Scofield. Dit “genie” laat zichzelf opsluiten om zijn onterecht tot dood veroordeelde broer, Lincoln, te bevrijden. Micheal had dankzij een voorgaand baantje als bouwkundig ingenieur toegang tot de blauwdrukken van de gevangenis. Deze heeft hij samen met andere informatie in code op zijn lichaam laten tatoeëren. Eenmaal in de gevangenis blijkt Micheal een heel meesterplan opgezet te hebben om zijn broer te redden van executie. Dit alles speelt zich tegelijk af met twee advocaten die geloven in Lincolns onschuld en dit proberen te bewijzen. De rest zullen we je zelf laten ontdekken door het kijken van de serie.

Prison Break seizoen 5

Prison Break, ook wel bekend als Resurrection leek in 2009 toch echt op zijn einde te zijn gekomen. Echter maakte FOX in 2016 bekend dat Prison Break seizoen 5 eraan zou komen. Vooraf aan dit seizoen gingen er al genoeg geruchten rond over terugkerende personages. Toch zullen we de spoilers zo minimaal mogelijk houden. Ook hoeven we ons geen zorgen te maken voor een tekort aan Prison Break, want begin 2018 kregen we ook al de bevestiging van een zesde seizoen dat gemaakt zal worden. Wij kunnen niet wachten!

Check ook de trailer van de veelbelovende serie: Bodyguard