Porsche GTT 115 Hybrid

Porsche gaat de lastige stap richting het water niet alleen maken. De Duitse autobouwers gaan samenwerken met Dynamiq een Monegask bedrijf dat zijn sporen verdiend heeft in de scheepvaart. Samen hebben zij de zogenoemde GTT 115 Hybrid ontwikkeld. Een 35 meter lange luxe jacht die het DNA van Porsche bevat. Ondanks de luxe, is het jacht relatief goedkoop. Voor een kleine €12 miljoen kun jij jezelf de nieuwe eigenaar van de GTT 115 noemen. De boot wordt aangedreven door een twin MAN V12-1650 motor gepaard met twee 45Kw en één 25Kw hybride systemen. Middels de elektromotoren, kun je geluidloos ontspannen terwijl je verder vaart richting je bestemming.

porsche jacht man man 2

Dynamiq

Waar Dynamiq bekend om staat, is de mogelijkheid om de boot volledig aan te passen naar je eigen smaak. Van het aantal kamers tot het glaswerk, je kunt het zo gek maken als dat je zelf wilt. Zolang je maar betaalt natuurlijk. Ultiem genieten kan aan de bar op het bovendek en afkoelen doe je in het (optionele) zwembad.

Porsche

De invloed van Porsche zit hem voornamelijk in het design. Zo is de subtiele stroomlijning van de Porsche Targa terug te zien en is de boot te bestellen in bijvoorbeeld Carrera White.

Heb je interesse in de GTT 115, dan zul je er snel bij moeten zijn. Van het jacht worden er namelijk slechts zeven gemaakt. Zo blijft het een exclusief, collectors jacht. Check hieronder de video van dit indrukwekkende jacht.