Porsche, het merk waar het hart van menig autoliefhebber sneller van gaat kloppen. Naast de bijzonder stijlvolle auto’s met ongekende prestaties gaat het bedrijfsmatig ook bijzonder goed. Zo boekte het Duitse automerk in 2016 een recordomzet. En hier werden alle werknemers voor beloond. En met alle bedoelen we alle 21.000 werknemers. Zij kregen maar liefst een bonus van €9.111,-. Je raadt al waar dat getal vandaan komt.

porsche man man

€9.111,- bonus

Ongeacht of je monteur, designer, of schoonmaker bent, iedereen draagt bij aan het succes van Porsche. Deze bedrijfs filosofie draagt bij aan het succes van het bedrijf en was reden genoeg om iedereen met hetzelfde bedrag te belonen. Dit was niet de eerste keer dat het merk een flinke bonus aan haar personeel gaf. In 2015 ontvingen de werknemers een bonus van €8.911,- euro.

Porsche 911

En we begrijpen dat het goed gaat met Porsche. De iconische modellen zoals de 911, kregen een stijlvolle update en met de introductie van de nieuwe Panamera Sport Turismo en de Porsche’s elektrische concept Mission E belooft de autofabrikant flinke stappen te gaan maken.