Pornhub tijdens WK

In sommige landen ging het bezoekersaantal harder naar de grond dan Neymar af en toe op het veld. Senegal, Iran en IJsland staan bovenaan het lijstje als het gaat om het dalende bezoekersaantal van Pornhub gedurende een wedstrijd van hun land tijdens dit eindtoernooi.

Pornhub WK voetbal MAN MAN

Ook in Kroatië en Frankrijk had dit wereldbekende toernooi effect op het bezoekersaantal van Pornhub. Dit is natuurlijk vrij logisch. Als jouw land in de WK finale staat, dan ga jij niet even naar je slaapkamer voor je eigen avontuurtje. Bovendien was het zoekgedrag vlak na de wedstrijd zeer opvallend. Want vraag jezelf eens af: zal jij de website sneller bezoeken als jouw team wint of als jouw team verliest? Pornhub komt met het antwoord. De Kroaten waren namelijk sneller terug te vinden op de website dan de Fransen. Dit zou natuurlijk eraan kunnen liggen dat de Fransen harder aan het feesten waren na de finale, iets waar wij eigenlijk wel jaloers op zijn.

pornhub WK voetbal MAN MAN 03

 

Verder had het WK voetbal effect op het zoekgedrag van de bezoekers van de Pornhub. De termen “Football” en “Soccer” worden meer dan ooit gebruikt.

Pornhub WK voetbal MAN MAN

Hoe dan ook, het bezoeken van deze website is iets wat vele mannen (en vrouwen) blijven doen. Wist je trouwens dat porno kijken op je telefoon slecht voor je is?