We bezochten in 2018 33.500.000.000 keer Pornhub

Pornhub MAN MAN

We kunnen dus rustig stellen dat we met zijn allen ongelooflijk veel naar porno kijken. Maar waar zoeken we dan precies naar? Ook dat heeft Pornhub onderzocht. De resultaten komen redelijk overeen met vorig jaar. Het meest opvallende woord hierin is toch wel Fortnite, maar daar komen we later nog op terug.

Pornhub MAN MAN

De meest opvallende zoektermen van dit jaar

Het zal je wellicht niet verbazen dat er veel is gezocht naar Stormy Daniels, die natuurlijk constant in het nieuws is geweest het afgelopen jaar vanwege haar vermeende banden met Donald Trump. Dat er zo veel gezocht wordt naar Fortnite is dan weer wel opvallend, zoals we al meldden. Blijkbaar zijn veel mensen van de fan de populaire game. En dan blijkbaar niet alleen om te gamen. Ook op sites als deze zoeken ze hier dus naar, dan ben je met recht een echte Fornite fan.

Pornhub MAN MAN

Het verschil tussen mannen en vrouwen

Mannen zoeken naar andere dingen dan vrouwen, dat is logisch. Toch is het verschil niet eens zo heel groot, in beide lijstjes komen regelmatig dezelfde termen terug. En zowel mannen als vrouwen zoeken blijkbaar naar Fornite, en Koreaanse vrouwen vallen bij beide in de smaak het afgelopen jaar.

Pornhub MAN MAN

Ben je benieuwd naar alle statistieken? Het gehele onderzoek vind je hier.