Start de dag goed

Begin de dag met een romantisch briefje bij het koffiezetapparaat. Een zinnetje kan al voldoende zijn om een lach op haar gezicht te laten verschijnen, want je laat weten dat je aan haar denkt.

valentijnsdag-plannen-manman

Foto via

Bloemen

Misschien een beetje cliché, maar bloemen doen het nu eenmaal goed bij vrouwen en helemaal op Valentijnsdag. Laat ze thuis bezorgen, zodat het echt als een verassing komt wanneer ze thuis is.

Reserveer bij een fancy restaurant

Net iets bijzonderder dan het restaurant waar jullie normaal heen zouden gaan. En als je ’s middags laat weten dat je voor die avond hebt gereserveerd, maak je haar al blij.

Verzorg het diner zelf

Misschien nog wel beter dan ergens reserveren. Vrouwen waarderen het wanneer je moeite voor hen doet. Dus een zelfgemaakt diner bij kaarslicht geeft je absoluut pluspunten. Is koken nu niet je sterkste kant? Dan scoor je zeker door deze eigenschappen die vrouwen aantrekkelijk vinden je eigen te maken.

valentijnsdag-manman

Foto via

Geef haar iets dat ze écht wil

Nu hoef je haar niet per se iets te geven, maar als je dit toch wilt doen, geef dan iets wat ze echt graag wil. Als je er niet 200% zeker van bent dat ze het leuk gaat vinden, doe het dan niet. De kans is dan groot dat ze zegt dat ze het leuk vindt, omdat ze het gebaar waardeert, maar er uiteindelijk niets mee doet. En dat zou zonde zijn.

Houd je nu niet van dat romantische gedoe op Valentijnsdag, dan kunnen deze 20 kleine gebaren ook veel voor haar betekenen.