De Nederlandse keukenprinses Pien Wekking

De bloedmooie Pen Wekking is geboren in Baarnse en is een echte keukenprinses. Zo heeft zij een passie voor eten, en vooral het bereiden daarvan. Zij heeft het Instagram-account ‘Pien laat haar eten zien’ opgericht om recepten met haar volgers te delen. Dit doet ze met succes, want ze heeft meer dan 150.000 volgers op dat account. Het is zo’n groot succes dat Pien inmiddels ook haar eigen kookboek heeft geschreven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @pienlaathaaretenzien

Een prestatie om trots op te zijn, maar de blondine is van nog veel meer markten thuis. Zo heeft zij haar master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam behaald en staat zij regelmatig voor de camera als model. Kortom: Pien lijkt alle boxen aan te tikken.

Ook haar persoonlijke Instagram-account is een hit

Naast dat Pien fantastisch in de keuken is, is zij op social media ook een rijzende ster. Zo heeft zij inmiddels bijna 13.000 volgers en dat verbaast ons helemaal niet. Als we even een snelle blik op haar Instagram-account werpen valt direct één ding op: met haar donkerblonde haren, lichte ogen en afgetrainde figuur is Pien een prachtige vrouw.

Op haar Instagram zien wij veelal foto’s waar zij geniet van lekker eten, maar is ook te zien dat zij het heerlijk vindt om eropuit te gaan. Zo ging zij het afgelopen jaar naar Puglia en Ibiza op vakantie en hier verschijnt Pien in stijlvolle zomerse outfits en bikini’s.

Wij vinden Pien dan ook een van de mooiste Nederlandse dames van Nederland op Instagram. Zie hieronder onze favoriete foto’s van Pien Wekking en wij weten zeker dat deze leuke keukenprinses een glimlach op je gezicht tovert:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pien Wekking (@pienwekking)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pien Wekking (@pienwekking)