De wereld van tv’s is veranderd, de functionaliteiten zijn gegroeid

Hoe we ‘vroeger’ nog tevreden waren met slechts een tv waarop je een aantal kanalan kon ontvangen, is de wereld van tv’s vandaag de dag totaal anders. We kunnen simpelweg niet meer om HDR en app-gestuurde systemen heen. Bovendien zijn tv’s niet langer ‘alleen’ televisies, maar zijn het langzamerhand volwaardige multimedia systemen.

Waar een televisie in de begindagen fungeerde als medium voor nieuws en informatie, is het nu een platform voor diverse bezigheden. Een televisie is niet langer een uitzender, maar ook een ontvanger – een sfeerelement en tevens onmisbaar in moderne huishoudens. Met het hoge tempo waarop technologie evolueert en de toenemende wensen van de consument is het aan de producenten van dergelijke apparatuur om te innoveren en vooral te perfectioneren.

Een tv moet allesomvattend zijn, althans voor zover dat lukt

Laten we wel wezen: de essentie van een televisie is inmiddels beklonken in de hedendaagse ontwerp-standaarden. Waar nog ruimte voor verbetering ligt is de integratie van diverse elementen. Zo staat gebruiksgemak bij menig consument hoog op ’t wensenlijstje, maar moet dit gepaard gaan met kwaliteit en veelomvattendheid. Een simpel voorbeeld: onze huishoudens zijn van één afstandsbediening naar meerdere exemplaren gegaan – en weer terug.

Sound is 50 percent of the movie going experience, and I’ve always believed audiences are moved and excited by what they hear in my movies at least as much as by what they see – George Lucas

Bedieningsgemak en veelzijdigheid lijken een steeds grotere rol in te nemen. Kortom: het is passen en meten om zoveel mogelijk goeds in één apparaat te stoppen. Iets waar Philips TV met deze nieuwe OLED-creatie in geslaagd lijkt te zijn. Twee fundamentele aspecten wat betreft ‘televisie kijken’ zijn door Philips TV onder handen genomen, samen met Bowers & Wilkins. Het beeld is geoptimaliseerd en het geluid is op de best mogelijke wijze geïntegreerd. Twee zaken die samen de beleving naar een hoger niveau tillen.

Philips TV OLED geluid beeld MAN MAN

Philips TV en Bowers & Wilkins verwezenlijken de best mogelijke harmonie

De samenwerking van Philips TV en de vooraanstaande Britse geluidsexpert Bowers & Wilkins heeft geleid tot een indrukwekkende tv. De OLED+ 930 TV combineert het beste op het gebied van beeld en geluid. Haarscherpe realistische beelden en een uitmuntend contrast is het resultaat van de combinatie van het beste van OLED-technologie met de Philips P5 Perfect Processing Engine en het unieke driezijdig Ambilight-systeem.

Het zijn deze zaken die voor de doorsnee consument niet direct tot de verbeelding spreken, maar dat doet het daadwerkelijk beleven wel. Haarscherp beeld met een realistische kleurweergave én de juiste geluidsbeleving zorgt voor een perfecte setting. Zoals hierboven al aangegeven door het genie achter de Star Wars-films is geluid minstens zo essentieel als beeld. Door deze twee op de best mogelijke manier samen te voegen creëert Philips TV een tv die je aandacht zonder twijfel weet te grijpen en deze vast weet te houden.

Een lust voor je ogen. Een spektakel voor je oren.

Zo worden niet alleen je ogen verwend door de OLED+ 903 TV, ook je oren worden in de watten gelegd. Extreem goed geluid is namelijk minstens zo belangrijk. Laat dit nou net de expertise zijn die Bowers & Wilkins inbrengt. De geluidsspecialist ontwierp een stijlvol en discreet geïntegreerd speakersysteem voor een realistischere sound. En het resultaat mag er wezen. Beleef het concert van jouw favoriete artiest als nooit tevoren, gewoon vanaf de bank bij jouw thuis.

Philips beste geluid beeld TV OLED MAN MAN

De OLED+ 903 is veel meer dan een tv

De nieuwe OLED+ 903 TV beschikt over een Android-besturingssysteem welke je eenvoudig kan bedienen met een hyper-slanke afstandsbediening. Zo kan je eenvoudig alle smart-connected apparaten aansturen. Ook kan je met behulp van Google Assistent communiceren met je smartphone. Om terug te komen op wat we in het begin al aangaven: bedieningsgemak staat hoog in het vaandel. Niemand van ons zit te wachten op een hoop omslachtige handelingen om daar te komen waar we willen zijn. Door Android te integreren én tevens een multimedia interface te hanteren is praktisch alles wat je maar wil met je televisie binnen het bereik van één hand.

Philips TV OLED beeld geluid MAN MAN

Als je kijkt naar de dingen die er écht toe doen, dan scoort de OLED+ 903 TV waanzinnig hoog. Perfect beeld, gebalanceerd geluid en prachtig design komen samen voor een uitmuntend resultaat. Of je nou met je vrienden een avond naar jullie favoriete Champions League wedstrijd kijkt, met je vriendin een serie gaat bingewatchen of met de familie concerten vanaf thuis meemaakt, een kijkervaring als deze had jij nog nooit.

Voor meer informatie over de OLED+903 TV bekijk ook: www.philips.com/oled+