Perfect Serve Barshow

Op maandag 28 en dinsdag 29 mei zal Perfect Serve Barshow voor de vijfde keer elke dorst voor kennis en inspiratie lessen. Tijdens dit event zullen bartenders, bareigenaren, cocktailconnaisseurs, merkambassadeurs en alle andere liefhebbers van een goed drankje samenkomen. Dit jaar zal het evenement nog een maatje groter zijn door het extra aantal vierkante meters waarmee het evenement is uitgebreid. Daardoor is er meer ruimte voor seminars, tastings, competities, product showcasings en experience stands.

Beertails

Ben je toch meer een bierdrinker? Dan ben je bij dit evenement ook aan het juiste adres. De echte bierliefhebbers onder ons kunnen namelijk een bezoekje brengen aan de beertailcompetitie, waar low-ABV cocktails onder de aandacht gebracht worden. Bier, sterke drank, wijn en siropen worden al eeuwen gemixt en alles wat je nodig hebt voor een goede beertail staat vaak gewoon in jouw koelkast. Dit lijkt ons dan ook de juiste plek om wat inspiratie op te doen voor jouw vrijdagmiddagborrel.

Screen Shot 2018-04-11 at 16.23.18

Perfect Serve, perfect sustainable

In 2018 is er ook extra aandacht voor ‘sustainable sippin’. De winnaar van de Sustainable Spirit Award, Lucas Groglio, spreekt in het afsluitende seminar over milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en social responsibility binnen de industrie. Naast de desbetreffende seminar zal duurzaamheid een grote rol spelen binnen dit evenement. Zo worden onder andere duurzame servetten en biologisch afbreekbare rietjes gebruikt tijdens Perfect Serve Barshow.

Op maandag 28 en dinsdag 29 mei van 12:00 tot 19:00 claimt de Perfect Serve Barshow 2018 de WesterLiefde, de Westerunie en het Transformatorhuis. Kaarten voor het event zijn hier te bestellen op de website.