Een penthouse in Rotterdam in de stijl van James Bond

Het appartement aan de Nico Koomanskade 711 is voorzien van een ruime living and dining. De woonkamer met open keuken beschikt over onder andere een aquarium, een kookeiland en een heuse koffiehoek. Als je houdt van een goeie kop koffie, ben je aan het juiste adres.

De twee slaapkamers zijn voorzien van een dubbele inloopkast en de badkamer beschikt over verschillende functionaliteiten. Zo is er een regendouche, een sunshower én een infra rood lamp. Bovendien is de badkamer voorzien van een luxe soundsysteem, waarmee je je favoriete muziek kunt beluisteren terwijl je aan het douchen bent. De toiletruimte beschikt over een wc en een urinoir en de wasruimte biedt genoeg opslagmogelijkheden. Het appartement is voorzien van een overdekt balkon van 30 vierkante meter en twee kleinere balkons die uitkijken op de binnentuin van het appartementencomplex. james bond appartement rotterdam

Op materiaal en apparatuur is absoluut niet bespaard

De slogan van het penthouse luidt: minimalisme is uit, maximalisme is in. Er is voor de woning dan ook gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld geluiddempende schuifpuien, een driedimensionale houten vloer, bronskleurige deuren en wanddelen en textiele muurbekleding.

luxe penthouse rotterdam funda

Daarnaast is de woning voorzien van de meest luxe apparatuur die je je maar kunt bedenken. Zo is het overdekte balkon uitgerust met een audioinstallatie en televisie, waarmee het de perfecte plek is voor film- of muziekgelegenheden. Bovendien beschikt het balkon over heaters en terrasverwarming, zodat je ook in de koude maanden van het jaar buiten kunt dineren of loungen. Kortom, op materiaal en apparatuur heeft de woning absoluut niet bespaard, waardoor het high-and-chique gehalte fier overeind blijft.

Wat vind je in de omgeving van het penthouse?

De woning bevindt zich in het Fenixcomplex in het Rijnhaven District van Rotterdam. Dit gebied wordt ook wel het nieuwe, exclusieve stadscentrum van Rotterdam genoemd. Waarom? Nou, het gebied beschikt over bijzonder wat vooruitstrevende voorzieningen. In de omgeving vind je onder andere een strand, drijvend stadspark, theater en filmhuis. Daarnaast zijn alle dagelijkse voorzieningen op loofafstand bereikbaar: de supermarkt, basisschool, sportvereniging en huisartsenpraktijk. De omgeving staat bovendien bekend om uitstekend openbaar vervoer dat je in een mum van tijd naar het stadshart van Rotterdam brengt. In de buurt zijn genoeg parkeermogelijkheden. Wil je meer weten over deze woning? Bekijk hieronder meerdere foto’s van de woning (Funda):

robuuste keuken penthouse rotterdam

industriele slaapkamer met veel ramen deuren

woning mannelijk inloopkast