Lionel Messi, het Argentijnse wonderkind

Lionel Messi behoeft met zijn staat van dienst eigenlijk geen introductie meer. De Argentijn wordt gezien als één van de beste, zo niet de beste voetballer ooit. Messi maakte in zijn carrière vooral furore bij FC Barcelona, waar hij maar liefst 17 jaar actief was en waar hij uitgroeide tot een legende. Met de Catalaanse club wist hij veel prijzen te winnen, waaronder meerdere Champions League. De kroon op zijn imposante carrière zette hij afgelopen december, toen hij met zijn Argentinië wereldkampioen wist te worden.

Hij verliet Barcelona in 2021 om nog even ouderwets zijn zakken te vullen bij het door oliesjeiks gerunde Paris-Saint Germain. Daar was hij twee jaar actief, alleen niet zo succesvol als bij zijn oude liefde. Nu verruilt Messi Europa dus voor het prachtige Miami, waar hij gaat spelen voor Inter Miami, de club van oud-voetballer David Beckham.

Het penthouse van Lionel Messi

Nu de Argentijn in de Verenigde Staten gaat spelen, moet hij daar vanzelfsprekend ook naartoe verhuizen samen met zijn vrouw en kinderen. Uiteraard zit het gezin gebakken, er wacht namelijk een werkelijk prachtig penthouse op hem.

Messi kocht het luxe appartement in 2021 voor omgerekend zo’n € 8 miljoen. Daar krijgt hij dan ook veel voor terug. Het penthouse ligt in één van de meest gerenommeerde woontorens van de stad, de Porsche Design Tower, met een waanzinnig uitzicht. Het moderne appartement beschikt daarnaast over elke soort vorm van comfort. Bijvoorbeeld een zwembad en en inwendige garage met heuse autolift en pal naast het strand. De voetballer zit er dan ook ‘warmpjes’ bij de aankomende jaren.

Bekijk meer foto’s van het penthouse hieronder: