Penthouse van Keith Richards

Het is natuurlijk niet zomaar een prijskaartje wat aan dit penthouse hangt. $12 Miljoen is een bedrag dat velen van ons niet even uit hun mouw schudden. Toch zijn er mensen die met dat bedrag in hun ‘broekzak’ op huizenjacht gaan. Voor deze mensen is het penthouse van Keith Richards wellicht een leuk optrekje. Zo heb je wel de luxe ’s ochtends wakker te worden met uitzicht op de Manhattan Skyline. Bovendien is het beslist een goed verhaal op verjaardagen en partijtjes om te vertellen dat je in het huis van een rocklegende woont.

Naast een A-locatie om ’s avonds rustig in slaap te doezelen, is het appartement ook voorzien van allerlei luxe (natuurlijk). Denk hierbij aan een Sonos Sound System, automatische geblindeerde ramen en een stoomdouche. Die $12 miljoen is dus toch nog ergens goed voor. Tevens bezit het appartement drie privé terrassen, een spa en een entertainment area. Dat mag natuurlijk niet missen in je nieuwe onderkomen.

Hieronder enkele foto’s van living like a Rockstar. Het appartement ziet eruit alsof het gisteren pas klaar was voor oplevering. Niet gek als het eigendom is van iemand die 90% van z’n tijd onderweg is.

penthouse keith richards rolling stones rock gitarist te koop MAN-MAN 9 penthouse keith richards rolling stones rock gitarist te koop MAN-MAN 2 penthouse keith richards rolling stones rock gitarist te koop MAN-MAN 8 penthouse keith richards rolling stones rock gitarist te koop MAN-MAN 5 penthouse keith richards rolling stones rock gitarist te koop MAN-MAN 3 penthouse keith richards rolling stones rock gitarist te koop MAN-MAN 6 penthouse keith richards rolling stones rock gitarist te koop MAN-MAN 7 penthouse keith richards rolling stones rock gitarist te koop MAN-MAN 4