Marty Byrde gaf ons in het eerste seizoen van de hitserie als het ware een spoedcursus witwassen voor gevorderden. Hoewel zijn eerste missie geslaagd was, staat de familie Byrde nog veel meer te wachten.

Ozark seizoen 1

Marty komt in Chicago in de problemen omdat hij wordt bedrogen door zijn partner, waarmee hij samen geld witwaste voor een grote drugsorganisatie. Als dat nog niet genoeg is, heeft hij nog te maken met zijn vrouw die vreemdgaat.¬† Hij vertrekt naar Missouri Ozarks om daar een bizar bedrag wit te wassen. Echter zet hij het dorpje helemaal op z’n kop en wordt zijn familie steeds meer getest. Er blijkt ook een drugsleverancier (Jacob Shell) actief te zijn in het dorp, wat bijna tot een rampzalig einde van het eerste seizoen leidt.

 

Ozark seizoen 2

In het tweede seizoen van Ozark zal Marty nauw samen gaan werken met Ruth Langmore. Er ontstaat niet alleen een zakelijke uitdaging, maar ook speciale band. Ondertussen komt de vader van Ruth vrij uit te gevangenis en heeft hij hele andere intenties. Om alvast warm te draaien voor het tweede seizoen van deze meeslepende serie, kan je de trailer van seizoen 2 hieronder checken:

 

Hoewel Netflix met enige regelmaat hun assortiment uitbreiden met de tofste series, besluiten ze soms een aantal goede series offline te halen. Zo hebben we slecht nieuws: Netflix verwijdert een aantal van zijn beste series.