Het Hongaarse koppel Attila F. Kovács en Zsuzsa Meyesi hebben samen hun droomhuis gemaakt: Loft 19. Een vier-verdieping tellende woning in Boedapest wat eerder als wapenfabriek diende. In een tijdsbestek van twee jaar heeft het koppel een droom verwezenlijkt. Van een gammel, kil gebouw tot een warm, one-of-a-kind loft.

loft hongarije man man loft oude wapenfabriek man man loft oude wapenfabriek mana man 2 loft oude wapenfabriek man man 3

Op de eerste verdieping vindt je de studio en showroom van het koppel plus een gastenverblijf. De tweede verdieping dient als slaapverblijf, badkamer kledingkast. De derde verdieping is de ‘public area’ met een grote woon- en eetkamer, open keuken en als klap op de vuurpijl op de vierde verdieping een zwembad, sauna, fitnessruimte, bibliotheek en dakterras.

loft oude wapenfabriek man man 4 loft oude wapenfabriek man man 5

Het loft is een prachtige mix van minimalistisch design gecombineerd met opvallende elementen. Zo bestaan de woon- en eetkamer uit strakke lijnen en meubels met veel open ruimte die uitgesprokener worden naarmate we dichter bij de slaapkamer komen. Ying & Yang. Gebalanceerd. In een zeer stijlvol jasje.

loft oude wapenfabriek man man 6  loft oude wapenfabriek man man 8 loft oude wapenfabriek man man 9