Wil jij wonen in een echte tijdmachine?

Ben jij nou al een tijdje opzoek naar een échte unieke woning? In Brielle (Zuid-Holland) staat sinds kort dé perfecte woning te koop. Het gebouw was vroeger namelijk een telefooncentrale. Je kunt je dan vast wel voorstellen wat een ruimte en kansen een villa als deze biedt. De oude telefooncentrale is gelegen op De Rik 7 en staat in een prachtige omgeving. Je bent misschien bekend met Brielle als Den Briel, een belangrijke plek in de Nederlandse geschiedenis. Zeggen de Watergeuzen je iets? Of je nou bekend bent met de plaats of niet; zo’n unieke villa zien we maar zelden op Funda langskomen.

 

Wat heeft de oude telefooncentrale in La Brielle te bieden?

Allereerst moeten we even mededelen dat deze unieke villa op Funda een enorm perceel heeft. Deze bedraagt namelijk maar liefst 1485 m2, met een woonoppervlakte van 191 m2. Met zulke afmetingen kun je een heleboel doen om het huis helemaal jouw eigen te maken. Op dit moment is het zowel een woonhuis als een verzamelplek van bijzondere objecten, maar naast alle bijzonderheden en prullaria is er nog genoeg leefruimte te vinden. Zo kom je namelijk binnen in een hal met aan de rechterkant de garderobe en bijkeuken. Als je aan de linker kant de trap naar beneden neemt kom je in de kelder met meterkast, wc en wastafel.

oude telefooncentrale te koop la brielle zuid holland

De woningkamer heeft een U vorm met een aangrenzend kantoor en keuken. Aan de achterzijde van de woonkamer zit een deur naar een loods, dé perfecte plek om je even terug te trekken in je mancave, mini sportschool of muziekruimte. De gehele villa heeft een authentieke look en biedt veel potentie om het helemaal te maken zoals je zelf wilt.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De slaapkamer van de woning kun je bereiken door met de trap in de keuken naar het bovendek te gaan. Toch zijn er nog genoeg andere ruimtes die je tot slaapkamer zou kunnen omtoveren. Maar wat kost deze unieke Funda villa dan wel niet met al deze ruimte? Je moet er aardig wat over hebben want de woning staat namelijk te koop voor een goed bedrag van 1 miljoen euro. Dat lijkt ontzettend veel, maar je krijgt er ontzettend veel voor terug: niet alleen zeeën aan ruimte maar ook belangrijke historische waarde. Zie hieronder een aantal foto’s (Funda):

woning funda te koop

mancave kopen in nederland

slaapkamer voor mannen interieur