Ondergrondse bunker in Amerika te koop

Deze bunker waar we over praten bevindt zich in de plek Sprague, in de Amerikaanse staat Washington en beschikt over slechts drie slaapkamers en drie badkamers. Toch is niet iedereen op het internet ervan overtuigd dat dit een goede koop is omdat het woonoppervlak, ondanks het overschot aan ruimte, slechts 80m2 is. Deze woonkamer is verbonden met een garage/werkplaats boven de grond. Verder is er ook een lift aanwezig. Al deze dingen zijn toegankelijk via een best griezelig ogend tunnelsysteem.

amerikaanse bunker te koop

Op de vastgoedwebsite die deze bunker aanbiedt, staat het volgende: “Ontdek de ultieme kans: je eigen Atlas E Missile Silo! Ontdek een unieke kans om een stukje geschiedenis van de Koude Oorlog te bezitten! Welkom in een wereld waar het verleden de toekomst ontmoet.

Verder wordt er op de site beschreven dat het pand grotendeels onder de grond ligt en eindeloze mogelijkheden biedt, met een constructie en beveiligingsfuncties die normaal gesproken miljoenen zouden kosten om opnieuw te creëren.

Deze bunker bereikte al snel Reddit en vele mensen hadden daar dan ook al hun mening klaarstaan. Zo zei een lezer op Reddit dat de bunker hem aan een escaperoom deed denken, waar je – in plaats van proberen te ontsnappen – nu de nacht moet doorbrengen zonder gek te worden en weg te gaan. “Hoeveel heeft het verwijderen van al het asbest gekost? Want ze hebben toch hopelijk wel al het asbest en andere gifstoffen verwijderd?“, schrijft een andere lezer.

Of deze bunker wel degelijk één miljoen euro waard is om in te wonen laten we maar even in het midden, maar een unieke plek om in te wonen is het zeker wel! Bekijk hieronder enkele foto’s (Bron: Zillow):

werkplek bunker te koop amerika

ondergrondse bunker te koop

ondergrondse bunker te koop