Nomads Festival 2019

Als je op zoek bent naar een plek waar muziek en liefde één worden, dan is ht Nomads Festival de juiste plek. Voor de zevende editie van dit festijn laten we onze voetjes spreken op het Rhônepark in Amsterdam. Zaterdag 29 juni en zondag 30 juni kan je hier van 12:00 – 23:00 uur dansen en genieten van techno, disco en funk.

Om je alvast een indruk te geven over dit magische festival, raden we je zeker aan om de aftermovie van voorgaande jaren nog even goed te bekijken.

Line-up Nomads Festival 2019

Dit tweedaagse festival wordt niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook om naar te luisteren. De dj’s staan weer te springen om achter de draaitafel te staan. Ook is het weer fijn om aan te kondigen dat de line-up van Nomads Festival dit festivalseizoen weer om te smullen is. Natuurlijk hoef je nog niet alle namen te kennen, maar dat maakt de ontdekkingsreis op dit festival nog leuker, toch?

Op zaterdag kunnen wij genieten van: Anthea, Boris Werner, Jamie 3:26, Julian Alexander, Kenny Dope, Marcel Vogel, Mendel, Pascal Benjamin, Philou Louzolo, Red Greg, Ryan Elliott, Samuel Deep, Times Are Ruff, TITIADAY 2.

De knallers die je op zondag te wachten staan: Byron, The Aquarius, Cinnaman, Dan Shake, Dyed Soundorom, Elias Mazian, Ferro, Folamour, Francesco Del Garda, Tom Trago.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nomads Festival (@nomadsfestival) op

Kaarten

Geeft dit festival je al wat kriebels in je buik? Ben je nieuwsgierig naar de de editie van dit jaar ?Dan dien je er snel bij te zijn. De zaterdag kaarten zijn namelijk al uitverkocht. Er zijn nog wel tickets voor zondag te koop. Het zal hard gaan dus twijfel niet al te lang om te gaan. Wil je de zaterdag toch ook meepakken, dan zijn er nog weekenders die op jou staan te wachten.

Goed nieuws: MAN MAN geeft 2 zondag-tickets weg voor dit waanzinnige festival. Het enige wat jij ervoor moet doen is onze post op Facebook te liken en je beste vriend/vriendin te taggen waarmee jij de dansjes op het festival wilt wagen. Wie weet zien wij jou daar!