Wie is deze knappe dame?

De 25-jarige Noah Celik is geen onbekende meer in Nederland. Zo deed zij in 2011 mee aan het Junior Songfestival en nam ze ook deel aan het televisieprogramma The Next Girl/Boy Band. Helaas is zij er in beide programma’s niet met de winst vandoor gegaan, maar dat Noah een muzikaal talent heeft staat vast. Zo maakt zij namelijk nog steeds muziek en heeft zij de afgelopen tijd verschillende nummers uitgebracht als What’s Up en Memories. En met succes, want dat laatste nummer heeft ruim 118.000 views op Spotify.

We kunnen wel stellen dat Noah echt van alle markten thuis is, want naast haar prachtige stem is zij ook nog enorm fotogeniek en staat zij regelmatig voor de lens als model. Zo heeft zij al shoots mogen doen met merken als Elle Voudrait en Bershka.

Noah Celik ziet er op Instagram fantastisch uit

Als we een blik werpen op Noah haar sociale media-kanalen is te zien dat zij hier ook niet onopgemerkt voorbij gaat. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als je er zo goed uit ziet als deze dame. Ze heeft op dit moment dan ook bijna 21.000 volgers en dat zal hoogstwaarschijnlijk alleen nog maar gaan stijgen. Deze volgers verblijdt zij regelmatig met de leukste foto’s op hun tijdlijn. Zo plaatst zij de ene na de andere foto tijdens vakanties in het buitenland. Op daadwerkelijk iedere foto is haar gevoel voor mode te zien, want elke outfit staat haar goed. Ook zie je regelmatig een foto in de studio én zien we af en toe een spontane lach. Wat ons betreft mag ze nog vaker lachen op haar foto’s. Zie hieronder een selectie van onze favoriete plaatjes van Noah Celik op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noah Celik (@noahcelik)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noah Celik (@noahcelik)