Welke series worden deze week op Netflix verwacht?

In week #16 kun je twee nieuwe series op Netflix verwachten. Ten eerste verschijnt de eerste aflevering van het laatste seizoen van Breaking Bad spin-off Better Call Saul. Ook komt er een nieuwe true crime documentaireserie over de Killer Clown John Wayne Gacy.

Better Call Saul: start seizoen 6

Het laatste seizoen van de serie Better Call Saul gaat deze week eindelijk beginnen. Twee jaar nadat het seizoen 5 van de Breaking Bad spin-off werd uitgezonden komt nu eindelijk seizoen 6. De serie gaat over Saul Goodman, de advocaat uit de serie Breaking Bad. In Better Call Saul heet hij nog Jimmy McGill en in de afgelopen vijf seizoenen heeft de kijker geleerd hoe hij Saul geworden is. Better Call Saul wordt in de Verenigde Staten uitgezonden op de zender AMC. Daar is op 18 april de eerste aflevering te zien.  Na de eerste zeven afleveringen komt er ook nog een zomerpauze die tot juli duurt. De serie scoort maar liefst een 8.8/10 op IMDb. De eerste aflevering van het zesde seizoen van Better Call Saul is vanaf dinsdag 19 april te zien op Netflix.

Conservations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes

Ook verschijnt er deze week weer een nieuwe true crime-serie. Het gaat om een limited series over de John Wayne Gacy. Gacy is een van de meest bekende seriemoordenaars van de Verenigde Staten. Hij wordt ook wel de Killer Clown genoemd omdat veel mensen in de buurt hem kenden van zijn optredens als clown. John Wayne Gacy misbruikte en vermoordde tussen 1972 en 1978 tenminste 33 jonge mannen en jongens. De docu-serie is gebaseerd op interviews en de 60 uur aan audiomateriaal met gesprekken tussen Gacy en zijn advocaten. De regisseur van de serie maakte eerder al Conversations With a Killer: The Ted Bundy Tapes. Je kunt Conservations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes vanaf woensdag 20 april bekijken op Netflix.