‘BECKHAM’ Documentary Series

David Beckham, wereldberoemd vanwege zijn voetbalsucces, wordt gevolgd in een nieuwe vierdelige documentaireserie. Deze serie biedt een persoonlijke kijk op zijn leven, met openhartige momenten, waaronder zijn geheime beginnende relatie met Victoria Beckham. Ondanks aanvankelijke twijfels van zijn moeder over de relatie, blijven ze na meer dan 25 jaar samen sterk.

De documentaireserie verschijnt op 4 oktober 2023 op Netflix en belooft een intiem portret van de voetballegende te tonen, waardoor we meer te weten komen over zijn leven buiten het veld. Het is een kans om de mens achter de naam te ontdekken en te zien dat er meer is dan alleen bekendheid en rijkheid. Dus markeer 4 oktober in je agenda en bekijk de trailer voor een voorproefje!

 

Lupin: Deel 3

Na het spannende tweede seizoen, waarin Assane wraak nam op Hubert Pellegrini, zien we in het derde seizoen hoe hij moet wegrennen. Assane Diop (gespeeld door Omar Sy) zit nu verstopt en moet leren leven zonder zijn vrouw en zoon. Maar het verdriet dat zij hebben doorstaan vanwege wat hij heeft gedaan, maakt het heel moeilijk voor Assane. Hij besluit terug te gaan naar Parijs en stelt voor om Frankrijk te verlaten en ergens anders een nieuw leven te beginnen.

Maar, zoals altijd, blijft zijn donkere verleden hem achtervolgen. Iemand onverwachts komt terug en verstoort zijn plannen. Hij moet opnieuw tegen zijn vijanden vechten. Het derde seizoen van Lupin heeft zeven afleveringen vol spanning.

Het derde seizoen van Lupin is beschikbaar op Netflix vanaf 5 oktober. Kijkers kunnen zich voorbereiden op zeven afleveringen vol actie, mysterie en spanning. Assane Diop zal opnieuw zijn best doen om gerechtigheid te krijgen en zijn geliefden te beschermen.

 

Crypto Boy

In Amsterdam-Oost woont Amir, een bezorger voor zijn vaders Mexicaanse restaurant, Burrito. Amir heeft grote dromen, maar zijn vader Omar blijft vasthouden aan het verleden, zelfs als gentrificatie de buurt verandert. Problemen ontstaan wanneer vastgoedbedrijven de huurprijzen verhogen. Amir denkt een oplossing te vinden in de cryptowereld en raakt er diep in verwikkeld. Dit zorgt voor conflict tussen vader en zoon.

Crypto Boy vertelt een krachtig verhaal over dromen, familieconflicten en cryptocurrency’s. Het behandelt thema’s als gentrificatie, generatiekloven, en technologie. Het is een inspirerend verhaal voor zowel crypto-beginners als experts. De film Crypto Boy is vanaf 19 oktober te zien op Netflix.

 

Elite: seizoen 7

We weten nog niet precies waar Élite seizoen 7 over zal gaan, maar we weten wel wat er aan het einde van seizoen 6 is gebeurd. Een mysterieuze persoon in een zwarte SUV schoot studenten neer bij Las Encinas, maar we weten niet wie. Het nieuwe seizoen zal waarschijnlijk beginnen met de nasleep van deze schietpartij en het ontrafelen van het mysterie erachter. Dat belooft veel spanning en sensatie.

Sommige bekende gezichten keren terug voor seizoen 7, waaronder Omar Ayuso als Omar Shanaa. Ze voegen ook zeven nieuwe castleden toe, waaronder Mirela Balic, Gleb Abrosimov, Nadia Al Saidi, Fernando Líndez, Alejandro Albarracín, Iván Mendes en Maribel Verdú. We kunnen ook verwachten dat andere bekende gezichten terugkeren, wat veel goeds voorspelt.

Netflix onthulde tijdens het TUDUM-evenement van 2023 dat seizoen 7 op 20 oktober terugkomt. Ze gaven ons ook een voorproefje van het drama, de romantiek en het geknoei die ons te wachten staan. En laten we de verschijning van Anitta niet vergeten!

 

Wij hadden hier Netflix series en films op een rij gezet, maar dat is natuurlijk niet alles. Hieronder is een Instagrampost van het Nederlandse Netflix-account van alle films en series die nog in oktober 2023 komen.