Terugblik op het WK voetbal 2022

Andries Noppert is een naam die vele Nederlanders niet zo snel zullen vergeten. Noppert speelde namelijk op het WK voetbal in Qatar als keeper voor het Nederlands elftal. Voor velen was hij nog een onbekend gezicht, maar de keeper van sc Heerenveen viel goed in de smaak bij het Nederlandse publiek. Nederland wist het op het WK tot aan de kwartfinale te schoppen. Na een verloren penaltyreeks tegen Argentinië moest Oranje het toernooi helaas verlaten. Andries Noppert kan in ieder geval terug kijken op een fantastisch wereldkampioenschap.

Andries Noppert zijn auto is in Italië gestolen

Momenteel speelt Andries Noppert weer in de Nederlandse competitie, maar hij heeft in het verleden ook in het buitenland gespeeld. In 2018 speelde de keeper voor de Italiaanse club Calcio Foggia. Andries Noppert werd in een interview met ESPN gevraagd over de voetbalcultuur in Italië, waarna de keeper een opmerkelijk antwoord gaf. ”Ik keek er amper van op toen mijn auto werd gejat, volledig gestript en ik hem vervolgens terug kon kopen van de maffia”. Gelukkig hoeft de keeper zich daar in Nederland geen zorgen over te maken.

De nieuwe wagen van De Toren van Joure

Noppert heeft een prachtige BMW bemachtigd, en wat voor één. Het is een BMW 5 Serie Touring 530i xDrive 252pk M-Sport met 20-inch spaakvelgen, een donkerblauwe laklaag, een elektrisch glazen panoramadak en adaptieve LED-koplampen. Deze BMW heeft ook nog eens topsnelheid van maar liefst 250 km/h en hoewel deze wagen met 44.436 km op de teller niet gloednieuw de autodealer uitrijdt, is het zeker dat Andries Noppert nog heel lang van deze mooie aankoop zal kunnen genieten.

Noppert heeft zijn Auto gekocht bij Luxewagen een autodealer in Joure, het geboortedorp van Noppert. ”Ook de Toren van Joure kiest voor een luxewagen! Wij wensen familie Noppert veel plezier en veilige kilometers met deze fantastische BMW!”, schrijft het bedrijf op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door luxewagen | Joure (@luxewagen)