Na de voetbalwedstrijd tussen AC Milan en Chelsea afgelopen oktober gingen de beelden van deze Italiaanse de wereld rond. De bloedmooie 23-jarige AC Milan-fan liet namelijk aan haar toen 47K volgers zien wat voor grote fan ze van de Italiaanse voetbalclub is. Nicole is op Instagram bekend als Nicolees en heeft zelfs haar eigen website voor eventuele samenwerkingen.

Nicoleess laat op Instagram zien wat voor fan ze is

Nicole is dus nog maar 23 jaar en nu al een enorm succes op sociale media. Naast haar Instagram-account met maar liefst 54.4K volgers is ze ook nog eens razend populair op TikTok. Haar foto’s op Instagram zijn voornamelijk van haarzelf en hierbij laat ze zichzelf vanuit de beste hoeken zien. Nicole vindt het leuk om haar prachtige uiterlijk te combineren met de kleuren van de Italiaanse voetbalclub, en wij geven haar groot gelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door N1C0L€€$$ (@nicoleess)

Naast haar gezellige en mooie kiekjes op Instagram plaatst ze nog meer content op TikTok. Op dit platform laat ze zien wat voor grote fan ze is en vult ze haar Insta foto’s aan met prachtige video’s. Ze heeft meer dan 100K volgers op TikTok dus de kans is groot dat je haar nog een keertje gaat tegenkomen. Zie hieronder wat beelden van Nicolees:

@nicoleess22 CASA È AFFIANCO A TE..❤️🖤 #acmilan ♬ Casa Neima Ezza _ gio_trap – gio_trap 🦇💞

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door N1C0L€€$$ (@nicoleess)