Back in the day

Nu de Pussycat Dolls al een paar jaar uit elkaar zijn, hoor je relatief weinig over de meiden uit de groep. Iemand over wie we nog wel genoeg te horen krijgen is leadzangeres Nicole Scherzinger. Scherzinger werd geboren in het Hawaiiaanse Honolulu in 1978 maar is opgegroeid in Kentucky.

Op 23-jarige leeftijd, in 2001, deed Nicole mee met het Amerikaanse talentenjachtprogramma Popstarts USA, waaruit de popgroep Eden’s Crush naar voren kwam. Helaas ging het label failliet waardoor ook de groep uiteenviel. Wat je misschien niet wist, is dat Nicole eigenlijk een solocarrière wilde starten. In 2003 benaderde ze Arista Records met een CD vol met haar eigen gemaakte muziek. Deze heeft ze alleen niet kunnen pitchen door een willekeurige uitval van elektriciteit. Eigenlijk is ze per toeval in contact gekomen met de producer die uiteindelijk de burlesque groep Pussycat Dolls heeft samengesteld en opgericht. Nu kennen we Nicole Scherzinger inmiddels ook als een artiest met haar eigen geluid.

 

Nicole Scherzinger zet Instagram in vuur en vlam in bikini

De inmiddels 44-jarige zangeres heeft nog meer te bieden dan alleen gouden keeltje. Nicole is ook nog eens hartstikke fit! Ze heeft in de popgroep Pussycat Dolls altijd veel moeten dansen en daarmee bouw je al een hele goede conditie op. Ook als burlesque danseres moet je wel aardig fit zijn om je staande te kunnen houden, dus dat ze er nog zo goed uitziet vinden we helemaal niet verrassend.

Toch is het altijd leuk om weer eens wat van Nicole te horen en dat vonden haar Instagram volgers ook. Scherzinger is een grote internationale artiest en heeft maar liefst 5.3 miljoen volgers op haar Instagram. En dat ze er zo goed uit ziet? Dat laat ze ook graag aan haar volgers zien. Zo plaatste Nicole Scherzinger onlangs een fantastisch mooie bikinifoto waarna haar foto helemaal viraal ging. En dat vinden wij ook helemaal niet gek.