De officiële trailer van Ozark seizoen 4

Netflix heeft de eerste volledige trailer voor het vierde en laatste seizoen van Ozark vrijgegeven. De serie met de hoofdrolspelers Jason Batman en Laura Linney zal dit jaar zijn tumultueuze einde bereiken. Het vierde seizoen gaat direct verder gaat waar het derde seizoen stopte. De voortslepende ruzie tussen verschillende drugskartels liet de kijker in maart 2020 achter met een enorme cliffhanger. Met de officiële releasedatum van Netflix is Ozark seizoen 4 op vrijdag 21 januari te zien.

 

Dat is alleen voor deel één. Deel twee zal later in 2022 aankomen. Het seizoen bestaat uit 14 afleveringen die dus in twee delen uitgebracht gaan worden. Deel één heeft zeven afleveringen en zo ook deel twee.

Check hieronder de spannende trailer van seizoen 4 Ozark (YouTube):

 

Waar gaat Ozark over?

In de serie Ozark die is geregisseerd door Bill Dubuque, is een Amerikaanse familie op de vlucht voor een drugskartel dat achter hun geld aan zit. Om zijn gezin in veiligheid te brengen, brengt Marty Byrde (gespeeld door Jason Batemen) zijn gezin naar de Ozarks in Missouri. Het is een kat en muis spel op leven en dood.