Waar gaat Miss Bala over?

Miss Bala neemt je mee in de wereld van de georganiseerde misdaad en de Mexicaanse kartels. Het verhaal volgt de jonge make-upartiest Gloria Fuentes, gespeeld door de getalenteerde Gina Rodriguez. Wanneer Gloria betrokken raakt bij een schietpartij in een nachtclub aan de Mexicaans-Amerikaanse grens, wordt ze per ongeluk gerekruteerd door een meedogenloos kartel onder leiding van de genadeloze Lino, gespeeld door de charismatische Ismael Cruz Córdova. Gevangen tussen twee vuren, wordt Gloria gedwongen om te navigeren door een wereld van geweld, corruptie en verraad, terwijl ze vecht om te overleven en haar geliefden te beschermen.

Bekijk hier de trailer van Miss Bala:

Wie spelen er in de actiefilm?

De cast van Miss Bala is een kracht om rekening mee te houden. Gina Rodriguez schittert als Gloria, en haar overtuigende vertolking van een gewone vrouw die in een nachtmerrie belandt, zal je gegarandeerd op het puntje van je stoel houden. Tegenover haar staat Ismael Cruz Córdova als de angstaanjagende, maar tegelijkertijd intrigerende Lino. Zijn charismatische optreden als de leider van het kartel voegt een extra laag van spanning toe aan de film. Met een ondersteunende cast die bestaat uit getalenteerde acteurs zoals Anthony Mackie en Matt Lauria, is elke scène vol met intensiteit en emotie.

miss bala

Goede recensies op IMDb

Als je nog twijfelt of Miss Bala de moeite waard is, hoef je alleen maar naar de lovende recensies op X/Twitter te kijken. Met een overvloed aan enthousiaste tweets, heeft deze film het hart van zowel critici als publiek veroverd. Kijkers prijzen de film voor zijn meeslepende verhaal, uitstekende acteerprestaties en adembenemende actiescènes. Het is een echte rollercoaster van begin tot eind, die je niet snel zult vergeten.

Bekijk hier wat voorbeelden van wat positieve fans op X:

miss bala

tweet

tweet