Wie is de Nederlandse dj La June?

We horen tegenwoordig steeds meer over de Nederlandse dj La June. Zo is zij onder andere al internationaal doorgebroken en zien we haar steeds vaker voorbijkomen op Instagram. Maar wie is dj La June eigenlijk?

De Nederlandse schone heet eigenlijk June-Anne-Fleur Weber, komt uit Purmerend en is 22 jaar oud. Zij vertelde in een interview dat zij is begonnen met draaien in de sportschool tijdens groeplessen. Zo kon zij zichzelf verbeteren in haar vaardigheden en al vrij snel daarna mocht La June draaien in de Amsterdamse club Jimmy Woo. Naast het dj’en kunnen we June-Anne-Fleur Weber ook kennen van haar YouTube-serie For the First Time. Hier heeft zij onder andere Zach van Temptation Island geïnterviewd en Brent van het wel bekende nummer Balenciaga.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LA JUNE 🚀 (@dj.lajune)

June is zelf natuurlijk al een plaatje op zich, maar met het draaien van plaatjes is ze ook lekker bezig. Zo heeft zij onder andere al mogen draaien op Alfa Open Air, Bruut Festival, Jimmy Woo en als kers op de taart afgelopen Koningsdag ook nog op Kingsland. Maar La June is niet alleen populair in Nederland, want afgelopen zomer is zij internationaal doorgebroken en heeft zij dan ook mogen draaien op Ibiza.

De foto’s van June-Anne-Fleur Weber op Instagram liegen er niet om

Naast dat de Nederlandse dj internationaal is doorgebroken en we waarschijnlijk in de toekomst nog veel meer van haar gaan zien, is het ook zeker geen straf om een kijkje op haar Instagram te nemen. Hier maakt zij haar volgers regelmatig blij met foto’s van haarzelf en – eerlijk is eerlijk – ze ziet er heel goed uit. Neem hieronder een kijkje naar de mooie plaatjes van de schone op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LA JUNE 🚀 (@dj.lajune)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LA JUNE 🚀 (@dj.lajune)