The Wall

The Wall speelt zich af in een oorlogssetting, waarbij twee mannen ten prooi vallen van een vijandelijke sniper. Een onstabiel muurtje is het enige wat tussen de Amerikaanse soldaten en de sniper in staat. Een spannend kat en muisspel is het gevolg, waarbij de dood het enige einde lijkt. Vanaf 8 juni 2017 is deze film in de bioscoop te zien.

The Mummy

The Mummy is na enige tijd terug op het witte doek. De hoofdrol zal vertolkt worden door niemand minder dan Tom Cruise. Naast Cruise zal ook Russell Crowe te zien zijn. Wanneer een eeuwenoude prinses ontwaakt, is haar wraaklust groter dan ooit. De mensheid zal kosten wat het kost ten onder gaan. In een nieuwe wereld vol goden, is het aan Tom Cruise om de wereld te redden. The Mummy is vanaf 8 juni in de bioscoop te zien.

All Eyez on Me

De lang verwachte film over het leven van Tupac Shakur, beter bekend als 2Pac, is eindelijk te zien. All Eyez on Me biedt een kijkje in het turbulente leven van de grondlegger van de gangsterrap zoals we deze tegenwoordig kennen. Geld, macht en moord spelen een belangrijke rol in deze film. Je kunt het levensverhaal van 2Pac vanaf 15 juni 2017 in de bioscoop checken.

Wonder Woman

In Batman v Superman: Dawn of Justice zagen we al een glimp van Wonder Woman, nu speelt ze zelf de hoofdrol in de laatste superheldenfilm van DC Comics. Gal Gadot vertolkt wederom de rol van de superheldin. In Wonder Woman zien we de opkomst van de gelijknamige krijgster. Vanaf 15 juni kun je deze film in de bioscoop bekijken.

Transformers: The Last Knight

In het vijfde deel van de Transformers serie zien we Mark Wahlberg wederom in de rol van Cade Yeager kruipen. De oorlog tussen de mensen en Transformers is nog in volle gang. Terwijl de decepticons een aanval op de aarde plannen, is Optimus Prime nog steeds vermist. Het lot van de wereld ligt in de handen van Cade Yeager en Bumblebee. Transformers: The Last Knight verschijnt vanaf 22 juni in de bioscoop.

Baby Driver

Baby Driver volgt een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto’s. Wanneer hij de liefde van zijn leven ontmoet, is hij klaar met het criminele circuit. Echter, zorgt een verdoemde overval ervoor dat hij alles nog een laatste keer op het spel moet zetten. Baby Driver is vanaf 29 juni in de bioscoop te zien.

Buena Vista Social Club: Adios

In deze documentaire blikken de (overgebleven) bandleden van de Buena Vista Social Club terug op hun muziekcarrière die op latere leeftijd een enorme boost kreeg. Destijds zetten de mannen niet alleen de Cubaanse muziek op de kaart, maar lieten zij de hele wereld zien dat je nooit te oud bent om geweldige muziek te maken. De documentaire is vanaf 29 juni in bioscopen te zien.