Ook in de zomer kijken we films. Niks is zo heerlijk om in een rustige bioscoopzaal te genieten van de film waar jij zo lang op wachtte. Nu snappen wij ook dat jij in deze warme zomermaanden druk bezig bent met andere dingen en vinden we het logisch dat je vergeet dat die ene vette film deze maand in premiere gaat. Daarom brengt MAN MAN de selectie bioscoop films die jij moét zien in kaart. Wel zo handig. Check ze hier:

Suicide Squad

De anti-helden film waar we al tijden op wachten. Task Force X, ook wel de Suicide Squad genoemd is een strijdmacht die bestaat uit supercriminelen. Deze supercriminelen krijgen een kortere gevangenisstraf wanneer ze meewerken aan de gevaarlijke opdrachten die ze toegewezen krijgen. Met een cast bestaande uit Margot Robbie (yeah), Will Smith en Jared Leto belooft deze duistere film de verwachtingen waar te maken. Vanaf 4 augustus te zien in de bioscopen.

Ben hur

Prins Judah Ben-Hur wordt gespeeld door Jack Huston. Deze prins wordt vals beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala, gespeeld door Toby Kebbell. Judah wordt gedwongen tot slavernij. Uiteindelijk gaat hij op zoek naar wraak, maar vindt verlossing. De film is gebaseerd op de roman ‘Ben-Hur: A Tale of the Christ. Ben Hur is vanaf 25 augustus te zien in de bioscoop.

War Dogs

De twee bevriende twintigers Hill en Teller wonen tijdens de eerste oorlog in Irak in Miami. De twee komen met een nog vrij onbekend business model op het nog onbekende initiatief van de overheid dat kleine ondernemingen kunnen bieden op contracten van het Amerikaanse leger. Wat klein begint groeit uit tot een miljoenen business. het wordt de twee heet onder de voeten wanneer ze op het punt staan om een 300 miljoen dollar deal te sluiten om het Afghaanse leger te bewapenen. Op donderdag 18 augustus wil je in de bioscoop zitten om de primeur te bekijken.