Het overshirt

Het overshirt heren is een absolute must-have dit voorjaar. Dankzij dit veelzijdige kledingstuk creëer je eenvoudig laagjes. Zo ben je op elke weersverandering voorbereid. Het overshirt is perfect voor de wisselvallige dagen. De dagen waarop je eigenlijk niet zo goed weet wat je aan moet trekken. Het in de ochtend nog erg koud is, terwijl je in de middag eigenlijk al voldoende hebt aan een T-shirt.

Nog een groot voordeel van een overshirt is dat deze op heel veel verschillende manieren te dragen is. Je kunt hem open dragen over een shirt, maar je kunt hem ook als tussenjas gebruiken.

Kortom: ben je op zoek naar een kledingstuk waar je het hele voorjaar wel iets aan hebt? Dat je op heel veel verschillende manieren kunt dragen en altijd even stijlvol is? Dan is het overshirt precies wat je nodig hebt. Kies bij voorkeur wel voor een kwalitatief merk wanneer je shopt voor herenmode, zodat je hier heel wat jaren mee kan doen.

Een verzorgde uitstraling met een chino

Ben je op zoek naar een kledingstuk waarmee je werkelijk alle kanten op kunt? Een item waarmee je zowel een zakelijke als een casual look kunt creëren? Dan is een chino dé keuze voor jou. Deze broeken kunnen op werkelijk allerlei manieren gedragen worden. Ze zijn leuk met een polo of T-shirt, maar zijn ook formeel te dragen met een blouse en nette schoenen. Een chino draag je naar het werk voor een formele en toch open uitstraling, maar is ook dé perfecte keuze voor op het terras.

De perfecte tussenjas

Het is soms best lastig om te weten wat je aan moet trekken in het voorjaar. Zeker in de ochtenden kan het nog erg fris zijn. Voor je winterjas is het echter al te warm. Een goede tussenjas is dan ook absoluut onmisbaar in deze situaties. Softshell jacks zijn hierbij favoriet. Deze zijn niet te warm, maar bieden wel de nodige bescherming in het geval van regen. Heel handig met het wisselvallige voorjaarsweer.

Ook een bodywarmer is mogelijk. Op koudere dagen kun je deze combineren met een hoodie, op warmere voorjaarsdagen is een T-shirt weer meer geschikt. Een bodywarmer is uitermate geschikt voor mannen die het snel warm hebben, maar toch nog wel even een jas kunnen gebruiken. Kies je voor een bodywarmer? Kies dan wel voor eentje in neutrale kleuren, zodat deze bij elke outfit past.