Een armsteun met veel handige snufjes

Ja, wat heb je aan een armsteun? Zou je denken. Deze armsteun is echter iets anders dan die op je luie stoel of op je bank zit. Waarom het product zo populair is, heeft te maken met dat het product daadwerkelijk heel praktisch is. Bij de oplaadbare armsteun krijg je een aantal accessoires meegeleverd die je eenvoudig aan de armsteun vast kan maken. Die accessoires maken het product juist zo praktisch, en maken hem ook multifunctioneel.

@thehouseofsequins 🛋🙌🏼 This 5-in-1 console caddy slides into your couch crevice and turns into a cup holder, phone or tablet stand, charger, reading light, and arm rest! #amazon #amazonfinds #amazonmusthaves #amazonhome #amazonfinds2023 #amazonkitchen ♬ Surround Sound – JID

Wat kan je ermee?

Als je het product zelf ziet, dan zie je een handig bakje waar je wat dingen in kan opbergen, en een bekerhouder. Onderin zit een soort schijf die je tussen je bank kan stoppen, zodat deze stabiel blijft staan. Op zich is dit best praktisch, maar dit is niet alles. Zoals eerder gezegd, bij het product krijg je een aantal accessoires. Aan het uiteinde van de armsteun zit een soort knop waar je deze accessoires op kan klikken.

Handige armsteun

Het eerste handigheidje is een houder voor je telefoon, met een draadloze oplader. Op deze manier kan je relaxed een filmpje kijken vanaf je telefoon, en hoef je je niet druk te maken om een lege batterij. Wat ook een handig accessoire is, dat is de leeslamp. Deze lamp kun je eenvoudig op de knop klikken en zorgt voor een prettig licht bij het lezen van jouw favoriete boek.

Ook krijg je er nog een aantal andere accessoires bij om dranken of eten op te zetten. Zo heb je nooit meer het probleem dat je een glas wijn op de bank zet, en dat deze door een onhandige zitpoging van je vriendin omvalt. Daarnaast kan je er ook de mini-ventilator en een bluetoothspeaker aan vast maken. Vooral die mini-ventilator is heerlijk op een warme dag.

Praktische armsteun

Helemaal warm geworden door dit product? Via Amazon is de Armresto uitverkocht, en zul je dus toch nog even geduld moeten hebben. Wanneer hij weer verkrijgbaar is kan je hem kopen voor zo’n $ 160.