Veel meer dan een zwembroek

Velen zien een zwembroek slechts als een kledingstuk waar je alleen maar een duik mee neemt, that’s it. Echter is dit beeld allang niet meer geldig voor de moderne man. Een swim short is namelijk een stijlitem dat je stiekem veel vaker draagt dan je in eerste instantie zou denken. Zo zal je slechts een korte tijd dat jij hem draagt daadwerkelijk in het water liggen. Een zwembroek draag je in de zomer ook ‘gewoon’ gedurende de dag. Wij mannen willen er goed uitzien, zo ook in onze swimwear. Het Amsterdamse merk Mr.Bowmont doet hier nog een schepje bovenop.

Mr Bowmont zwembroeken MAN MAN

Mr.Bowmont

Het Amsterdamse merk Mr.Bowmont komt met dé zwembroek voor deze zomer. Deze zwembroeken draag je niet wanneer je intensief aan het volleyballen bent op het strand of wanneer je bommetjes gaat maken in het zwembad. Nee. Je draagt ze op een Mr.Bowmont-moment. Een moment wanneer jij lekker een kop koffie aan het strand drinkt. Een moment dat jij met je meisje geniet van het zonnetje onder het genot van een verfrissende cocktail. Een moment van rust en relaxen.

Mr.Bowmont is the name, relaxing is his game.

Mr. Bowmont zwembroeken MAN MAN

Dat details het verschil maken, dat bewijst dit merk nog eens. De zwembroeken van Mr.Bowmont zijn gemaakt van 100% polyester waardoor ze snel opdrogen. De minimalistische en stijlvolle prints maken de items dé eyecatcher van jouw outfit. Voor de perfecte zomerlook combineer je jouw favoriete Mr.Bowmont zwembroek met een linnen overhemd, cleane sneakers of stijlvolle open schoenen en een minimalistisch horloge. Een stijlvolle zomerse look met klasse.

Mr. Bowmont zwembroeken MAN MAN

Al met al dient elke man een stijlvolle swim short te hebben. De zwembroeken van Mr. Bowmont zijn perfect voor de succesvolle gentleman die graag zijn zomerse dagen in een tropische omgeving doorbrengt. Of je nou aan het ronddobberen bent op een boot, geniet van het zonnetje op het strand of aan het relaxen bent bij het zwembad, met deze zwembroeken beleef jij jouw ultieme Mr.Bowmont-moment.