De mooiste woonboerderij vind je in Weesp

Lekker tegen elkaar aan kruipen, terwijl je over kilometers weilanden kunt kijken, klinkt als een droom toch? Voor veel mensen blijkbaar toch niet echt, want dit riante optrekje heeft namelijk ongelofelijk lang op Funda gestaan en is steeds weer in de vraagprijs gezakt. Maar gelukkig is de mooiste woonboerderij van Nederland, in het oudste natuurgebied van Nederland, nu eindelijk verkocht.

De mooiste woonboerderij van Nederland beschikt over een perceel van 5.715 vierkante meter, is voorzien van maar liefst zeven kamers, waarvan vijf slaapkamers. Verder bestaat de woning over drie woonlagen en drie badkamers. Maar hier blijft het niet bij. Aan de voor- en achterzijde van het huis bevinden zich ook nog enorme opengeslagen houten deuren, waardoor dit enorm veel sfeer geeft en je ’s morgens met een cappuccino in de rechterhand lekker weg kan dromen bij de opgaande zon. Als je hier de dames niet mee aan kan trekken dan weten wij het ook niet meer…

mooiste woonboerderij verkocht

Naast dat de we het dus over eens zijn dat deze woonboerderij de perfecte woongelegenheid is, is het royale optrekje ook nog eens een ideale locatie om een werkruimte te maken. Zo is de woonboerderij voorzien van een aantal functionele ruimtes die met elkaar in verbinding staan. Maar daarnaast is er ook een bijgebouw op het perceel aanwezig die je zou kunnen verbouwen tot logeerkamers, een sauna, een binnenzwembad of een bed & breakfast.

Wat is de uiteindelijke verkoopprijs op Funda?

De woonboerderij in Weesp was volgens de website van Funda uiteindelijk voor een prijs van € 2.950.000 onder voorbehoud verkocht, maar of dit ook echt de prijs is die voor dit stulpje is betaald is niet bekend gemaakt. Zie hieronder meer foto’s van de prachtige woonboerderij:

mooie woonboerderij te koop funda weesp

mooiste woonboerderij verkocht

mooiste woonboerderij verkocht