De mooiste vrouwen van Nederland in 2023

Nederland kent heel veel prachtige vrouwen, maar vandaag zetten wij de tien mooiste vrouwen van eigen bodem (uit de FHM500) voor jou op een rijtje. En eerlijk is eerlijk, van hun uiterlijk krijgen wij het met deze temperaturen nog warmer.

10. Linda Hakeboom

Op nummer 10 staat de powervrouw Linda Hakeboom. Ondanks dat Linda te maken heeft gehad met heftige tegenslagen, weet zij altijd de positiviteit erin te houden. Zo bracht zij haar ziektebeeld op indrukwekkende wijze in beeld op social media en kunnen wij  genieten van haar liefde voor fotografie. Wij vinden het dan ook meer dan terecht dat de prachtige Linda is uitgeroepen tot Social Media Queen van 2023.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

9. Robin Holzken

Grote kans dat de naam Robin Holzken je misschien wel bekend voorkomt. Deze bloedmooie verschijning is namelijk de vriendin van Bram Krikke. In het dagelijks leven is Robin werkzaam als model en dat is iets wat wij maar al te goed begrijpen. Robin haar donkere lokken, lichte ogen en afgetrainde lichaam maken haar een prachtige verschijning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Holzken (@robinholzken)

8. Gia Bab

Gia Bab staat op nummer 8 van de mooiste vrouwen van Nederland en heeft bovendien de Rising Star Award binnen gehengeld. Gia is namelijk een van de meest succesvolle modellen van het moment en werkt onder andere met merken als Jean Paul Gaultier, Mugler, Vogue en Haper’s Bazaar. Een vrouw die weet hoe zij haar business moet runnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gia Bab (@giabab)

7. Jill Kortleve

Jill Kortleve is een prachtige parel van eigen bodem. Zo staat zij bekend als het exclusieve gezicht tijdens de show van Alexander McQueen in 2019 en heeft zij veel gewerkt met Chanel. Van deze dame gaan we ongetwijfeld nog veel horen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jill Kortleve (@jilla.tequila)

6. Kim Feenstra

Kim Feenstra is een van de meest succesvolle modellen van ons land. Zo staat zij al jaren voor de camera, maar maakt zij sinds een aantal jaar ook haar eigen foto’s. Een vrouw met heel veel verschillende talenten en die niet meer weg te denken is in de modellenwereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

5. Georgina Verbaan

De 43-jarige Georgina Verbaan is de All Time Favorite van 2023 geworden, en terecht! Ze stond namelijk op de cover van de allereerste editie van FHM en nu staat zij opnieuw in de top 5 van de mooiste vrouwen van Nederland. Kortom, Georgina is het perfecte voorbeeld dat leeftijd slechts een getal is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan)

4. Abbey Hoes

Ondanks dat Abbey Hoes het stokje van de mooiste vrouw van Nederland over heeft moeten dragen, blijft zij dit jaar opnieuw hoog in de lijst staan. Dat is iets wat wij maar al te goed kunnen begrijpen. Deze bijzondere vrouw weet ons namelijk iedere keer weer van de kaart te brengen met haar verleidelijk uiterlijk en spontane lach.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

3. Imaan Hammam

De bloedmooie Imaan Hammam veel meer dan alleen een enorm succesvol model. Deze brunette maakt zich namelijk ook hard voor een betere toekomst voor meisjes wereldwijd. Kortom, Imaam is zowel van binnen als van buiten een prachtige vrouw en wij maken dan ook een diepe buiging voor haar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Imaan Hammam (@imaanhammam)

2. Jutta Leerdam

Onze eigen schaatskoningin Jutta Leerdam heeft net naast de titel gegrepen, maar deze vrouw blijft ieder jaar weer boven haarzelf uitstijgen. Niet alleen op het ijs laat zij de hoofden draaien, maar ook daarbuiten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

1. Romy Monteiro

De bloedmooie Romy Monteiro weet regelmatig menig mannenhart te veroveren met haar prachtige looks. Zo stond zij dan ook niet voor niets al drie keer in de top 5 van de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Dit jaar is zij eindelijk uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland en deze prestatie moet natuurlijk gevierd worden met een intieme show in het blad van de FHM 500.

Het is echter wel de laatste week dat de FHM 500 verkrijgbaar is, dus hoogste tijd om hier een TABAC-product te bestellen zodat je de FHM 500 met al die goddelijke vrouwen er he-le-maal gratis bij krijgt. Het ideale Vaderdag cadeau (of natuurlijk fantastisch om zelf te houden). Over goede deals gesproken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)