Monopoly Cheaters Edition

Uit een onderzoek van het Amerikaanse spel- en speelgoedfabrikant Hasbro is gebleken dat bijna de helft van de spelers ooit heeft proberen vals te spelen tijdens dit wereldbekende bordspel. Met deze nieuwe editie van Monopoly moedigt Hasbro jullie zelfs aan om de regels te overtreden.

Het doel van het spel is hetzelfde. De winnaar is namelijk degene met het meeste geld. Echter zit er een addertje onder het gras. Spelers krijgen namelijk een extra vergoeding indien zij onopgemerkt valsspelen. Zo word je beloond als je teveel geld ‘steelt’, vals speelt met het aantal stappen dat zij zetten of stiekem nalaat om de huur te betalen.

Bovendien is er nog een aantal cheatkaarten aan het spel toegevoegd. Vijf van deze kaarten liggen voortdurend in het midden van het bordspel. Hier staan opdrachten op die elke speler ieder moment kan proberen te volbrengen. Dit zijn opdrachten die bestemd zijn voor de echte cheaters onder ons. Opdrachten als: Ontvang de huur van iemand anders eigendom; Geef iemand minder geld dan dat je diegene verschuldigd bent; Steel geld van de bank. Echter moet je voorkomen dat je betrapt wordt, hier zitten namelijk sancties aan verbonden.

monopoly cheaters edition 00

Wij denken dat de gemoederen nog hoger oplopen bij menig potje Monopoly. Ben je op zoek naar andere speciale bordspellen? Check dan de Kolonisten van Catan – Game of Thrones Edition.