1. Halt & Watch Fire

Het verhaal speelt zich in de vroegere jaren van Texas. De ambitieuze zakenman Joe MacMillan sluit zich op een dag aan bij het beschedien computerbedrijf Cardiff Electric. Daar ontmoet hij Gordon Clark, een miskende maar getalenteerde computeringenieur met drankproblemen. Wanneer het tweetal een pc van IBM probeert te klonen om zo een betere en goedkopere computer te creëren, ontstaat er een grote concurrentiestrijd tussen MacMillans vorige en huidige werkgever. Om te voorkomen dat IBM hen aanklaagt, neemt Cardiff Electric de jonge computeringenieur Cameron Howe in dienst om een compatibele BIOS te programmeren.

 

2. Sneaky Pete

Na lang wachten was hij er dan eindelijk, Sneaky Pete. De serie gaat over Marius, een ex-gevangene die na zijn vrijlating de identiteit van zijn celgenoot heeft overgenomen. Marius mengt zich in diens vervreemde familie en alles wat de echte Pete heeft achtergelaten. Een serie waarbij de rillingen over je rug gaan. Na het kijken van een knaller van het eerste seizoen is het wachten op het tweede seizoen.

 

3. Legion

Legion gaat over David Haller, een jonge man met psychologische problemen. David is de afgelopen jaren van het ene naar het andere psychiatrische ziekenhuis geweest als Schizofreen wordt gediagnosticeerd. Nadat David een andere psychiatrische patiënte ontmoet, wordt hij geconfronteerd met de mogelijkheid dat er meer met hem aan de hand is dan enkel zijn mentale gezondheid. De serie kreeg lovende kritieken en belooft een tweede seizoen in februari 2018.

 

4. SIX

De serie is geïnspireerd op de real-life missies van de ultra elite eenheid van de Amerikaanse Marine, SEAL Team SIX. De eenheid beschikt over speciaal geselecteerde ‘special ops operators’ en zijn wereldwijd bekend geworden door het opsporen en uitschakelen van Osama Bin Laden. Wij hebben niet kunnen wachten op het eerste seizoen. In 2018 wordt het tweede seizoen verwacht.

 

5. Ozark

Ozark is een gewelddadige dramaserie met uitgediepte personages en onverwachte wendingen. Marty Bryde woont samen met zijn vrouw en 2 kinderen. Het lijkt een doorsnee gezin, maar eigenlijk wast Marty geld wit voor een berucht Mexicaans drugskartel. Het gezin moet samen onderduiken wanneer alles mis loopt. Ze verlaten Chicago en gaan naar Ozarkrs.