Wie is Milou van Agtmael?

Als je niet zo’n fan bent van Temptation Island, dan kan het best zijn dat je geen idee hebt over wie wij het hebben. Laten we haar snel introduceren. Milou van Agtmael deed samen met haar (nu ex-)vriend Heikki mee aan het televisieprogramma terug in 2019. Na het programma werd dit al snel een knipperlichtrelatie en uiteindelijk gingen ze uit elkaar in mei 2020. Sindsdien heeft de knappe blondine een aardig grote fanbase opgebouwd op Instagram, met wel dik 157.000 volgers. Op haar account plaatst zij veel foto’s van shoots maar ook van haar vriend Martijn en zichzelf samen.

Halloween betekent spookytime

Rond Halloween plaatsen BN’ers vaak opvallende foto’s. Zo plaatst de een dat zij een horrorfilm zitten te kijken maar de ander laat haar hun outfit zien. Milou behoort gelukkig tot de tweede categorie. Op Instagram showt ze even uit welk hout zij gesneden is, en dit kunnen we natuurlijk niet geheim houden voor jullie.

Zo steelt ze de show op onze Instagram-tijdlijn als een stoute versie van roodkapje. Onder haar rode cape draagt ze alleen maar een zwart lingeriesetje en hoge hakken. Ook trekt ze een andere outfit aan, waarbij de focus vooral ligt op de schmink op haar gezicht. Op deze foto’s draagt ze een bruidsjurk en noemt ze zichzelf een Halloween bride. Zie de desbetreffende foto’s van Milou hieronder: