Miljuschka Witzenhausen poseert in lingeriesetje

Voor een samenwerking met het lingeriemerk Livera, heeft Miljuschka Witzenhausen maar weer eens een lingeriesetje aangetrokken. We weten dus dat ze niet ‘vies’ is van poseren in lingerie, maar ze blijft haar volgers toch elke keer weer blij verrassen. Vooral ook omdat ze haar ‘curves’ omarmt, en daarmee ook laat zien dan elk lichaam anders is.

De feestdagen staan weer om de hoek en bij het lingeriemerk vonden ze het wel even tijd om even wat aandacht te krijgen in de tijd dat de cadeaus gekocht worden. En met wie kan dit beter dan met Miljuschka zullen ze gedacht hebben. En wij geven ze geen ongelijk, want Miljuschka staat uiteraard weer vol overtuiging op de foto en luidt de feestdagen stralend in.

Instagram Miljuschka Witzenhausen
Instagram Miljuschka Witzenhausen

Slachtoffer geworden van nepadvertenties

Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor Miljuschka. Aan het begin van deze maand kwam het nieuws naar buiten dat Miljuschka Witzenhausen woest is. En wel over het feit dat haar gezicht wordt gebruikt voor nepadvertenties om dieetpillen aan de man te brengen. Via Instagram zien we dat de tv-kok al even bezig is met advocaten om de boel van internet af te krijgen. Al zal dit natuurlijk wel lastig zijn.

Wel liet ze haar volgers toentertijd weten dat ze moet gaan afvallen, iets wat ze eigenlijk niet wil. Zo schrijft ze: “Ik ben nog nooit zo zwaar geweest, 90 kilo. Ik moet daar iets mee. Wil daar niets mee. Maar de cardioloog heeft aan de bel getrokken.”

Als we zo naar haar Instagram kijken, zullen we ook nog genoeg kunnen genieten van haar ‘eerlijke’ selfies en natuurlijk haar overheerlijke gerechten.