Wakker worden in een suite op de strip  – $350 per nacht

Het is 05:00 als mijn jetlag vertelt dat het de hoogste tijd is om wakker te worden. Ik rol via de linkerkant het bed uit om met mijn torso de gouden ochtendzon op te vangen van het balkon op de 51e verdieping van het Cosmopolitan hotel. Een uitzicht als op een ansichtkaart van de bekende strip die nooit slaapt.

Vegas Jet lag

Met een Buggy door de woestijn – $320 voor 1 uur

Ready for Mad Max! Zo’n 20 minuten vanaf de stad staan buggy’s op ons te wachten. Ik voel mij eventjes Max Rockatansky wanneer de motor begint te loeien en mijn rechtervoet het pedaal vindt. Er wordt een flinke stofwolk achtergelaten wanneer we door de eindeloze vlaktes scheuren met op de achtergrond de stad Las Vegas.

vegas buggie man man

Helikopter vlucht over de Grand Canyon met champagne- $500 (2 uur)

Aan de rand van de strip bevindt zich het vliegveld dat de parkeerplek is van vele privéjets. Dit is ook de poort naar de Grand Canyon per helikopter. Het is een heen en terugvlucht van 40 minuten dwars door de 435 kilometer lange kloof, dat beschouwd wordt als één van de zeven wereldwonderen der natuur. De helikopter landt midden in het natuurschoon voor een boterham en champagne.

Las Vegas-14

Golven met een bowlingbaan twist – $ 75 per uur

Ik breng de club omhoog, waarna ik een swing maak richting het groene veld. Op dit veld staan verschillende vlaggen met daar omheen netten. Hoe verder en dichter bij de vlag, hoe meer punten. Iedere speler slaat 20 keer, verdeeld onder 4 sessies van 5, wat keurig wordt bijgehouden op een scherm. Ik hoop diep in mijn hart dat Topgolf naar Nederland komt! Vergeet hier niet heerlijke chicken wings te bestellen met frozen Moscow mules!
TOPGOLF VEGAS

De 240 km per uur aantikken met een Ferrari – $ 500,-  voor 5 rondjes

De droom van iedere man is om een Ferrari op zijn staart te trappen en met slippende banden weg te rijden. Net buiten Vegas bevindt zich Speedvegas, met een garage van 14 supercars variërend van een Shelby Mustang GT tot aan een Ferrari 458 Italia. Samen met een ervaren coureur blaas je over het circuit en word je opgezweept om een topsnelheid neer te zetten. Ik tikte de 240 km per uur aan!
Las Vegas-34

Dineren in de achterkamer van prawn shop Beauty & Essex – $ 100

In het Cosmopolitan hotel aan de strip bevindt zich een bijzonder restaurant, verscholen in een typisch Amerikaanse prawn shop. Via een achterdeur kom je in een zeer stijlvol restaurant met een Aziatische keuken. Het ‘wauw’ effect is groot, het eten is heerlijk en de cocktails zijn on-point!

Beauty and Essex

Een tafel bij rooftop club The Drai’s  $ 2500

Het eerste boutique hotel ‘The Cromwell’ heeft op haar dak één van de bruutste clubs van Vega’s, The Drai’s. Een club waar onder andere artiesten als Schoolboy Q, Wiz Khalifa, Chris Brown en Lil Wayne resident zijn, waardoor het gegarandeerd glijden is! The Drai’s is voorzien van een zwembad met uitzicht over de strip waar overdag ook pool parties worden gegeven. Wij sluiten hier de avond af met losse heupen en iets te veel gin-tonics!

May 23, 2014: General View at Drai's Beach Club & Nightclub grand opening at The Cromwell in Las Vegas, NV. Mandatory Credit: INFphoto.com Ref.: infusny-244|sp|
Credit: INFphoto.com

Waarom gokken in Vegas niet meer van nu is

Als Europeaan zag ik Vegas als een stad waar men gaat gokken, onbeperkt zijn glazen Budweiser bijvult en dit allemaal in een plastic omgeving. Het tegendeel is waar, de casino’s zijn leeg, de restaurants zijn topnotch en alles is in de puntjes uitgewerkt. Ik liet mij meenemen in de Las Vegas dream waar dollarbiljetten het onmogelijke mogelijk maakten!

Las Vegas-12