De enige vrouw die op dit moment aan Harries zijde blijft stralen

Harrie ‘De Hengst’ Snijders heeft inmiddels al veel bekendheid vergaard in het Nederlandse medialandschap. Hij heeft deelgenomen aan diverse datingprogramma’s, wat hem enorm veel Instagram-volgers heeft opgeleverd. Naast zijn opmerkelijke datinggeschiedenis heeft Harrie nog een andere bijzonderheid in zijn leven: zijn zusje.

Een aantal maanden geleden hebben we al kennisgemaakt met Milana Snijders, maar recentelijk heeft ze een indrukwekkende foto op haar Instagram geplaatst die we jullie niet willen onthouden. Deze foto getuigt onder anderen van haar eigen opkomende bekendheid en charme. Milana is al hard op weg om haar eigen naam en positie in de media op te bouwen.

Milana Snijders zorgt voor nog meer hitte in Griekenland door Instagram-foto

Ondanks de vele vrouwen die we voorbij hebben zien komen in het leven van De Hengst, is er echter één vrouw die onwrikbaar aan zijn zijde staat en met wie hij herhaaldelijk op de rode loper verschijnt. Het betreft zijn zus, Milana Snijders. Zij overstijgt het etiket ‘zusje van…’ ruimschoots en bevindt zich op een pad om een succesvolle schoonheidsspecialiste, make-up artieste en influencer te worden.

Dit jaar verwierf ze tevens de eretitel van een van de meest aantrekkelijke vrouwen in Nederland. Ze stond zelfs op nummer 106 in de FHM500-lijst. Afgelopen tijd heeft Milana doorgebracht op het prachtige Griekenland en heeft in verschillende kiekjes laten zien hoe erg ze het naar haar zin heeft gehad. En dat is ook heel erg fijn voor ons, want ze is een prachtige dame om naar te kijken. De foto die ze onlangs geplaatst heeft bracht zeker nog meer hitte op het eiland. Zie hieronder een selectie: