De carrière van Micky van de Ven

Micky staat op het punt een droomtransfer te maken naar Tottenham Hotspur. Voor geschat 35 miljoen euro gaat de Nederlander van VFL Wolfsburg mogelijk naar de Spurs. Dat terwijl de 22-jarige Nederlander nog maar 34 keer in actie kwam voor de Duitsers. Daarentegen speelde Van De Ven ook nog maar 35 wedstrijden voor zijn jeugdliefde Volendam. Wolfsburg maakt bij verkoop van Micky flinke winst. In augustus van 2021 betaalde de ploeg, van toen nog trainer Mark van Bommel, zo’n 3,5 miljoen euro voor de Wormernees. Dat zou dus betekenen dat Van De Ven tien keer meer waarde is geworden in de afgelopen twee jaar. Een behoorlijke groei!

Hij koopt een woning in Wormer

Van De Ven heeft ook goed verdiend bij Wolfsburg. Tenminste, dat lijkt erop aangezien zijn nieuwe huisje. Micky heeft een prachtig penthouse gekocht in zijn geboortedorp, Wormer. Aan de rivier de Zaan staat een oud fabriekspand. Van De Ven mag het bovenste appartement op zijn naam schrijven en koopt daarmee een woonoppervlakte van 172 vierkante meter. Met totaal drie kamers, twee slaap- en één badkamer, en ook nog eens een dakterras van 18 vierkante meter valt toch wel te stellen dat Micky een prachtig huisje heeft gekocht

De oorspronkelijke vraagprijs van het penthouse was 695 duizend euro, maar Micky wist het te bemachtigen voor 650 duizend euro. Zo wist de de voetballer toch 50 duizend euro te besparen, het huis heeft ook een prachtig panoramisch uitzicht. Zier hieronder een aantal foto’s van de woning of bekijk de website van BekendeBuren:

huis micky van der ven woonkamer funda huis van der ven