De herenkapper Menspire in Amsterdam

Er zijn weinig onderdelen van het uiterlijk waar wij mannen zoveel aandacht aan besteden als onze haren. Jouw kapsel zorgt ervoor dat je verzorgd en zakelijk, of juist casual en sportief voor de dag komt.

In elk geval is een goede mannenkapper van groot belang voor elke stijlvolle man. Eigenlijk hoeven we dit geen enkele man meer te vertellen, want jullie beseffen ook dat een goede kapper goud waard is. Als jouw kapper namelijk jouw wensen en stijl begrijpt, zal jij hier keer op keer terugkomen.

menspire amsterdam

In Amsterdam vind je Menspire. Deze mannenkapper besteedt aandacht aan de uiterlijke verzorging voor mannen. Je haar wordt hier dus geknipt en gestyled. Ook je baard kan ook onder handen worden genomen door (senior) stylisten.

Menspire is inspirerende mix tussen traditioneel en modern

Je kapsel is meer dan het haar op je hoofd. Voor elke man is een kapsel weer anders. Het is onderdeel van je stijl, je karakter en je man-zijn. Dat moet je dus goed verzorgen. Bij Menspire wordt hier aandacht aan gegeven, in een opvallende mix van techniek en kunstzinnigheid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Menspire Amsterdam (@menspire.amsterdam) on

Bij deze mannenkapper wordt er een echte combinatie nagestreefd. Enerzijds vind je hier de sfeer van de traditionele barbershop en anderzijds de vibe van een moderne kapperszaak.

Een kapper met een internationaal karakter

Het erg internationale karakter van de zaak is niet te missen. Zo heeft Menspire meerdere salon locaties die over de wereld zijn verspreid. Op al deze locaties deelt men internationale kennis over het kappersvak met de klanten. In Amsterdam wordt dit gedaan door Josh Lamonaca en Samuel Palmer.

Gedreven experts staan aan het roer van Menspire 

Josh heeft een grote passie voor het begeleiden van studenten en het delen van zijn informatie. Zijn kennis en expertise zorgden er onder andere voor dat hij Educator of the Year werd tijdens de USA Barbercon en tijdens het ROME, Italy Barber Festival. Zijn creativiteit en visie heeft een grote internationale impact gehad op de kapperswereld.

Samuel Palmer is een echte leider. In zijn werk is gedrevenheid en passie voor internationale groei duidelijk zichtbaar. De twee sloegen hun handen bij elkaar om hun visie uit te dragen. Die visie zorgde voor het inspirerende Menspire Amsterdam.

Menspire Amsterdam vind je aan de Bilderdijkstraat 198. Check de website van Menspire Amsterdam en maak een afspraak zodat jij weer stijlvol en fresh over straat kan.