Melanie Latooy is veel meer dan ‘de zus van Gio’

Melanie Latooy gaat net haar broer Gio als een raket op social media. Ze begon al op jonge leeftijd met het maken van video’s en deelde deze op YouTube. Vanuit daar is Melanie haar passie voor de camera niet verloren en heeft momenteel meer dan 335.000 abonnees op YouTube. Op TikTok gaat ze ook héél lekker, want daar heeft ze meer dan 310.000 volgers. Daar plaatst ze vooral korte filmpjes over haarzelf. Het meeste aantal volgers heeft ze momenteel op Instagram, met een teller die nu op 505.000 staat. We kunnen dus wel stellen dat Melanie weet hoe ze om moet gaan met sociale media.

 

Maak kennis met Melanie Latooy

Melanie Latooy is opgegroeid in een echte YouTube-familie. Haar broer Gio doet aan vloggen en haar ouders Marcel en Louise hebben een YouTube account gemaakt in 2016, genaamd De Latooys. Dit account heeft momenteel ook al meer dan 233.000 abonnees. Ook hebben Melanie en Gio samen in 2017 een kledinglijn bij de CoolCat gehad. Ondernemend is ze dus ook.

Ze gaat graag op vakantie en dat is te zien op haar Instagram. Daar is te zien dat ze op de mooiste plekken over de hele wereld reist, en dat ze graag haar afgetrainde lichaam en haar schoonheid laat zien. Ook zit Melanie al jaren in een zielsblije relatie met de gelukkige Djorn, met wie ze ook samenwoont momenteel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melanie Latooy (@melanielatooy)

Hoe oud is Melanie Latooy?

De prachtige Melanie Latooy is precies even oud als haar broer, want ze zijn namelijk tweeling van elkaar. Beide zijn op 24 september 1998 geboren en dat maakt hen nu 25 jaar oud.

Hieronder nog wat foto’s van Melanie haar Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melanie Latooy (@melanielatooy)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melanie Latooy (@melanielatooy)