Goede voornemens zijn er om verbroken te worden en nu zeker voor McDonald’s liefhebbers.  Voor de liefhebbers van McDonald’s en dan met name van de speciale Big Mac saus die je bij deze oh-zo voedzame keten voorgeschoteld krijgt is 2016 namelijk speciaal. Dit is namelijk hét jaar dat deze saus per fles verkocht wordt. Dit is de tweede keer dat Ronald met dit briljante idee op de proppen komt, in 2014 verkocht hij namelijk een aantal flesjes op eBay. Dit resulteerde in de verkoop van een flesje Big Macsaus voor het keurige bedrag van $18.000 USD. Afgeraden wordt om om te rekenen hoeveel burgertjes je voor dat bedrag in je buik kan stoppen.

De flessen Big Macsaus zijn echter wel alleen beschikbaar voor de echte echte fans. Het kopen van een fles gaat namelijk gepaard met het aanschaffen van een retourticket Australië, want de flessen zijn alleen te koop in 40 locaties in Australië. Oh en wacht niet te lang, het is namelijk maar een tijdelijke actie en er zijn maar 4000 van deze goddelijke flessen geproduceerd.

mac saus

Koop je ticket of stuur je Australische liefje dus zo snel mogelijk naar de Mac om een fles van 500ml te kopen voor een bedrag van $4.95 USD. Heb je hier toch niet de middelen voor? Tip van het huis: bij de Mac om de hoek gooien ze de saus met de grootste liefde op vrijwel al hun producten.

In een creatieve bui? De executive chef van de Mac legt je in dit filmpje graag even uit hoe je zelf zo’n sausje maakt.