De voormalige auto van Verstappen staat te koop op een veilingsite

Of Max de auto gaat missen? Dat weten we niet. De autocollectie van Max Verstappen is namelijk al indrukwekkend genoeg. Maar laten we het eens hebben over de voormalige auto waar Max Verstappen een aantal jaar mee heeft rondgereden. De desbetreffende auto is een sportieve Honda Civic Type-R GT uit 2018 en het is niet zomaar een bak. De auto beschikt over een 2.0 liter VTEC-motor die een dikke 320 pk levert. De opvallende scheurbak schiet van de 0 naar de 100 kilometer per uur in slechts 5,7 seconden. Door de geavanceerde technologieën is de auto niet alleen snel, maar ook ontzettend stabiel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Dual-Axis Strut Front Suspension en het Adaptive Damper System. 

 

Als we verder kijken naar het indrukwekkende uiterlijk van de Honda, dan vallen verschillende dingen direct op. Het eerste is het aerodynamisch ontwerp, dat voor extra downforce zorgt. Dit draagt bij aan de rijeigenschappen en de stabiliteit van de auto. Ook zie je in de designelementen van de auto opvallende keuzes terugkomen. Zoals de rode accenten en de grote luchtuitlaten. Deze geven de auto een agressievere uitstraling.

Honda Civic Verstappen te koop

Bij het interieur is vooral aandacht besteed aan het rijplezier maar ook het comfort. Zo is er een sportstuur dat goed grip biedt en zijn er sportstoelen geplaatst voor maximaal comfort. Ook heeft Max Verstappen niet mogen klagen over de technologie in de auto. Er is namelijk een premium audiosysteem en een digitaal instrumentenpaneel. Kort samengevat, deze auto is de perfecte keuze voor liefhebbers van sportieve en ook zeker snelle auto’s. Daarnaast staat er ook nog een handtekening van de man hemzelf op je achterdeur. Interesse in deze opvallende wagen? Check de prijs en meer foto’s hieronder of vooral de veiligswebsite Catawiki.