Martijn Lakemeier en zijn jeugdliefde Sanne

We gaan helemaal terug naar het begin. Martijn Lakemeier groeide op in het kleurrijke Zwijndrecht. Op de Hockeyclub in Zwijndrecht liep hij ex-vriendin Sanne de Jong tegen het lijf. Wat was dat een match made in heaven, zou je denken.

Ze waren ruim elf jaar samen, wat uiteraard behoorlijk lang is. Hun relatie werd gekenmerkt door open communicatie en gedeelde normen en waarden, zo vertelt Martijn Lakemeier in een interview met JAN Magazine. Martijn en Sanne geloofden echt een toekomst te hebben samen. Ze hadden samen een huis in Rotterdam gekocht en hadden het volop over kinderen.

Een nieuw begin voor de acteur

Tijdens de opnames van de serie Máxima verbleef Martijn twee maanden in Argentinië en een periode in New York om te filmen. Toen ze terugkwamen stopte hij onverwachts de relatie met Sanne, omdat het simpelweg niet meer zou werken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martijn Lakemeier (@martijnlakemeier)

Martijn Lakemeier en de Argentijnse Delfina Chaves

Dat is helaas hoe het gaat in de wereld van glitter en glamour, uiteindelijk kwam er ook een einde aan het sprookje van Martijn en Sanne. Martijn schitterde op het scherm als onze geliefde koning. Maar er ontstond ook iets tussen hem en zijn medespeelster, de Argentijnse schoonheid Delfina Chaves. Zij speelde de rol van Maxima. Hij verblijft dus een periode in het buitenland voor opnames, komt terug en stopt zijn relatie van elf jaar. Eén plus één is twee? Martijn Lakemeier en Delfina Chaves zullen de enige zijn die hier antwoord op kunnen geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Delfina Chaves (@delfichaves)

Dat de chemie er tussen Martijn Lakemeier en Delfina Chaves afspat, dat is overduidelijk. Zowel in de serie zelf als in de interviews met hun tweeën is het te zien. En net als de populaire serie, is zijn liefdesleven een rollercoaster van emoties.