Voormalig Miss International Nederland

Bij het grote publiek is Marisol vooral bekend geworden door haar deelname aan de bekende realityshow Temptation Island. Zo was ze te zien in Temptation Island Love or Leave Seizoen 4. In dit programma gaan koppels de ultieme relatietest aan. Zo gaan ze naar een land vol met luxe, zon, zee en strand én een groep mooie vrijgezellen die alles uit de kast zullen halen om de partners te verleiden. Uiteindelijk is het nog maar de vraag of de koppels deze verleiding kunnen weerstaan.

En zo deed de 25-jarige Marisol Soliana ook mee aan het programma. Hiervoor was ze echter al een bekend gezicht, want dankzij haar goede looks werd ze in 2022 bekroond met de titel Miss International Nederland 2022. Met goede looks alleen krijg je deze titel niet, want ook van binnen moet je mooi zijn. Zo zet ze zich in voor het goede doel en koos ze daarbij bewust voor het helpen van dak- en thuislozen in haar woonplaats Den Haag. Dit was voor haar een bewuste keuze, omdat haar oma daar jaren actief was en ze graag in haar voetsporen wilde treden. Deze jongedame heeft haar hart dus zeker op de goede plek.

Marisol is de dochter van een Spaanse moeder en een vader die uit Aruba komt. Toen ze klein was verhuisden ze terug naar Spanje, maar als tienermeisje wou ze liever terug naar Den Haag en zo heeft ze uiteindelijk jaren bij haar oma gewoond. Haar grote passie is reizen en ze heeft dan ook niet voor niks de opleiding Toerisme aan het ROC Mondriaan in Den Haag gevolgd.

Haar deelname aan Temptation Island

Na anderhalf jaar vrijgezel te zijn geweest besloot Marisol zich op te geven voor het programma Temptation Island, om zo hopelijk een nieuwe liefde te kunnen vinden. Ze is namelijk een echte relatiemens en ze vindt het vrijgezel zijn maar niks. Op de profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave wordt ze omschreven als ‘Een echte knuffelbeer met een pittig randje’, en dat is dan ook precies waar ze naar op zoek is in een man. In het programma had ze een erg goede klik met Mike, met wie uiteindelijk een mooie vriendschap is ontstaan. Maar ook met Lester had ze een goede klik en de twee gingen zelfs samen op dreamdate. Uiteindelijk ging Marisol toch als vrijgezel naar huis. Inmiddels heeft ze op haar Instagram-pagina ruim 17,7 duizend volgers. Hier deelt ze heel veel leuke foto’s in lingerie of met prachtige outfits aan. Wij selecteerden onze favorieten:

Marisol temptation island

Marisol soliana