Kylian Mbappé en Marialuisa Jacobelli

Als we de Italiaanse kranten mogen geloven, zouden Kylian Mbappé en Marialuisa Jacobelli elkaar begin 2021 voor het eerst hebben ontmoet. In maart werden ze in ieder geval samen gespot in een hotel in Parijs, Frankrijk. Dat is overigens wel een van de weinige concrete aanwijzingen over het liefdesleven van Mbappé.

Waarschijnlijk was er wel een goede reden om geen ruchtbaarheid te geven aan de vermeende romance. Niet veel later werd de voetballer gespot met een ander model, de 23-jarige Alicia Aylie. Toch blijkt de voormalige vriendin van de voetballer niet echt onbekend te zijn.

Temptation Island 2020

Marialuisa Jacobelli was namelijk een van de verleidsters in Temptation Island 2020. Dat juist zij ging daten met de Franse voetballer is op zich niet meer dan logisch. De 28-jarige is namelijk de dochter van Xavier Jacobelli, een bekende Italiaanse sportjournalist. Naast haar carrière als model is ze ook erg actief op Instagram, waar ze zo’n kleine 300.000 volgers heeft. Dat ze bijzonder knap is, zal je ongetwijfeld zijn opgevallen en dat juist Mbappé voor haar viel, kunnen we hem dan ook niet kwalijk nemen.

Haar verschijning heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ze in de Italiaanse media veelvuldig vergeleken met Diletta Leotta, de presentatrice van de Serie A bij het Italiaanse DAZN. Die vergelijking werd alleen maar versterkt nadat ze enkele afleveringen van het populaire Italiaanse tv-programma Top Calcio 24 mocht presenteren.

Marialuisa Jacobelli op Instagram

Gezien haar fotogenieke verschijning en haar liefde voor de camera mogen we er dus op rekenen dat we vaker van haar zullen gaan horen. Inmiddels is haar Instagram-account flink aan het groeien en kunnen we op die manier prima genieten van haar looks. Zie hieronder meer foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARIALUISA (@marialuisajacobelli_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARIALUISA (@marialuisajacobelli_)