Gooi je principes overboord. De tijd dat planten voor vrouwen waren is voorbij. Een plant is een man z’n grootste vriend. Een plant is de paracetamol die je niet in huis hebt tijdens een kater. Je maat als je alleen voetbal kijkt. Dit houdt niet in dat je je huis vol moeten stouwen met tulpen en orchideeën, we hebben echte mannenplanten.

Wel met een mannenplant. Een plant met karakter. Een die jou als man weerspiegelt. De James Dean onder de planten. Zelfverzekerd, stijlvol en mannelijk.

Die plant laat zien dat je zorg draagt voor iets. Dat je daadwerkelijk iets in leven weet te houden. Dit zien vrouwen. Mannen, vrouwen vinden planten fantastisch. Het moment dat ze bij jou de huiskamer inloopt heb je eigenlijk alles al goed gedaan. De wc-bril die nog omhoog staat, dat Justin Bieber Spotify-lijstje dat nog opstaat, het maakt allemaal niets uit. Jij bent dan die verzorgende man waar iedere vrouw blij van wordt. De warmte, levendigheid en schoonheid van dat stukje flora in je huis straalt af op jou. Planten maken je huis én jou aantrekkelijker.

Dus guys, mannenplanten in huis hebben zorgt alleen maar voordelen. Stoere, robuuste, bijzondere planten geven jouw bachelor pad toch net dat excentrieke, mysterieuze randje. Check de Vitamine Plant For Men en het filmpje hieronder dat bewijst dat het hebben van planten geen vrouwending is.